Äkta kärlek

Åå fick nyss veta att pappa överraskat mamma med att tatuera in hennes namn på armen. Började gråta när jag fick se bilden. Mamma och pappa är verkligen världens finaste tillsammans. Älskar er av hela mitt hjärta! 
Hoppas att jag också nån gång kommer få uppleva den kärleken som dom har för varandra.

Work it

Haha så underbart vackra! Rumpbrännaren.

Brunch

Idag var jag en riktig wifie och serverade brunch åt mig och Chris! Blev så lyckat. Även vi hade rätt mycket att gå igenom, var tre veckor sen vi sågs sist, tiden går så sjukt snabbt! Sen myste vi lite innan vi gick till gymmet och pumpade haha. Blev en del flams, men vi tog oss igenom passet väldigt bra ändå måste jag säga. Vi behöver nog inte vara oroliga för att inte få träningsverk...
 
 
 

Vapiano

Blev en middag idag på Vapiano i Gamla stan tillsammans med Hannisen, hade en hel del att catcha upp eftersom att vi inte hunnit ses sen studenten! Kvällen avslutades på fåtöljen i Slussen med lite nödvändigt girltalk. Älskar dig tjejen, de vet du.
 

Överraskning

Igår när jag kom hem från jobbet hängde den här överraskningen i mitt rum. Tack mamma för den supersöta klänning! Älskar den, och dig!
 
 

Ännu en

Den här lilla blev mitt fynd. Ännu en vit liten dröm haha. Kan ju inte bryta mönstret, eller vad säger du Elvira? 
 

Grappa

Idag hämtade jag och mamma upp syrran från jobbet, så drog vi in till stan och åt en mysig middag på Grappa. Blev en riktig tjejmiddag. Men först fick det bli en liten shoppingrunda!
Maten var sååå god.
 

Kvällsjobb

Det är lite segt att jobba så långt hemifrån ibland måste jag säga, men nu är jag äntligen hemma. Mamsen hade redan gått och lagt sig, så får försöka hinna spendera lite tid med henne imorgon istället. Nu ska jag också gå och dejta kudden!
 

Mormors paj

Åå tack så hemskt mycket för att du skickade hem din goda paj till mig mormor! Fick en riktig lyxmiddag innan jobbet. Älskade varje tugga. Puss love you.
 

Pappa a la España

Sista egentiden med pappa spenderade vi i gymmet tillsammans igår. Kommer inte se han på 6 veckor nu, saknar honom redan. Men ska bli rätt skönt att få slippa höra dammsugaren på ett tag dock. 
 
Haha jag fick pappa att skratta lite. Tack för träningsvärken du gav mig också, puss!
 

Midsommarsallad

Myser i soffan med vovvisen, precis ätit en god sallad. Nu ska vi kolla lite serier och fortsätta mysa. Puss!



Midsommar

Glad midsommar på er alla fina! Hoppas ni får en bättre midsommar än vad jag kommer att få. Min ska jag nämligen spendera i kassan, wow så roligt. Blir inte direkt någon jordgubbstårta eller blomkrans för min del i år. Slutar inte jobba förens halv nio ikväll, men ska inte vara allt för negativ, cash is king. 
 

Eee

Eee.. haha, okej det här sög ju. Precis upptäckt största nackdelen med glasögon. Hur ligger man på sidan?? Supercharmig bild, not.
 
 
 

michael kors

Igår var jag och hämtade min nya vän michael kors. Efter många timmars velande fram och tillbaka så kom jag till slut fram till att det fick bli dessa trots allt. De kändes mest diskreta men samtidigt som dom sticker ut en aning. Kommer framförallt behöva ha dom på mig när jag sitter i kassan, tittar på tv, läser eller liknande. Så idag har varit premiärdagen. Har fortfarande inte vant mig riktigt vid att ha glasögon än, men det känns bättre och bättre. Tack alla för hjälpen till mitt val, hade väl antagligen fortfarande suttit och velat nu om det inte vore för er haha!
 
 

Nedräkning

Bara 29 dagar kvar tills jag går på semester. Nedräkningen börjar NU. Längtar såå till värme och nutella. 
 

Eken cup

Åkte in och kollade de sista matcherna idag på eken tillsammans med min babe. Sen drog vi in till stan, lunchade, myste, snacka och skratta. Grattis till Bolton som tog guld idag också!
 
 
 
 

Studenterna

Mina tjejers utspring i Torsdags. Åå fina Emelie som blev helt nerdränkt redan innan flaket, stackarn! P.s troschock är helt okej en sån här dag haha.
 

Summerburst - dag 2

Dag nummer två. Den här morgonen hade jag tagit ledigt, så jag tog sovmorgon innan jag åkte hem till Emil för att möta upp de andra och föra lite. Sen begav vi oss mot festen runt sex. Dansade in i Sara och Beatrice nästan på en gång, sen hade jag tappat Elvira igen. Hade iaf en jätterolig kväll, fick höra riktigt grym musik av mina älsklingar, umgås med mina Ica-tjejer och svepa lite rosé!!! Kan det bli bättre? Däremot efter Guetta när jag skulle hämta ut min väska i garderoben, blev jag inknuffad i staketet och klämde fast mitt lår mellan två järnstänger samtidigt som en annan tjej rasade över mig, kan säga att den lårkakan jag har nu inte är att leka med. Men utöver det var min kväll superbra!! Var väl hemma nån gång efter 03.00 efter att jag delat en taxi hem med en kille från min gamla klass som jag sprang på vid busshållsplatsen.
Tack Summerburst för två superdagar!
 
Idag åkte jag med pappa en snabbis till Eken för att hälsa på lite folk och spana in några matcher. Men var riktigt sliten idag, så nu ska jag bara slappa resten av kvällen.
 
Riktiga pang-brudar!!!!
Höjdpunkterna var nog när Calvin Harris körde Summer och Guetta körde Without you och jag hade turen att få den bästa platsen!
 
 
 
 

Summerburst - dag 1

06.00 var det dags att kliva upp och åka till jobbet. Slutade klockan två, gjorde mig i ordning lite snabbt och sen  åkte jag in mot Gärdet och mötte upp Elvira och hennes gäng. Vi spanade in Rebecca & Fiona, Showtek och Martin garrix, som för övrigt var sjukt bra! Sen tog vi en paus och gick och käkade lite mat, vi var tillbaka runt halv nio. Tog ca 10 minuter innan jag tappade bort allihopa men ca 10 sekunder innan jag träffade några assköna killar som jag hängde med resten av kvällen istället, jag hade så sjuuukt kul. Stötte på min kusin i folkmassan också, vad tusan är oddsen på det liksom? Det var iaf himla roligt. Love u Becca. Men sen efter SB åkte jag hem, jag frös alldeles för mycket i mina shorts och är dessutom fortfarande sjuk. Mamsen och papsen hämtade upp mig i lilje, så behövde bara kliva på tuben från Karlaplan, superskönt.
 
Nu hoppas jag dag nummer två blir lika lyckad, om inte ännu bättre! Nu kör vi all in.
 
Jag älskade när Hardwell spelade Summertime sadness och Bad!!!
 
 

Dubbelutspring

Idag tar två väldigt viktiga personer i mitt liv studenten!! Jag är fortfarande dunderförkyld, men ska stoppa i mig en alvedon och ge mig iväg för att fira dessa två ändå, vad gör man inte för dom man älskar hihi? Har även lovat Elvira att åka med på hennes flak, och som den krigare jag är så är det klart jag håller vad jag lovar. Inget drickande men en jäkla massa vaskande haha, nu kör vi!
 
GRATTIS ÄLSKLINGAR, vad skulle jag göra utan er?
 
 
Hur snygga???
 

D&G

Kan iaf trösta mig med dessa snyggingar som jag hittade idag 👌😍



Glasögonorm

Japp det stämmer, jag behöver glasögon. Låt det sjunka in en stund haha! Känns så himla konstigt, men jag kan ju glädjas med att jag inte är ensam glasögonorm i den här familjen om man säger så! Till en början när jag fick veta blev jag faktiskt lite excited, men sen när jag började prova bågar så ville jag typ gråta haha. Hittar verkligen ingen som jag trivs i, men vad tusan, man får göra det bästa av situationen, kom igen nu Britt-Marie nu köööör vi föfaan!
Här är några förslag. Ja, jag har väldigt svårt att vara seriös på bilder.
 
Sen är det väldigt svårt att ta kort utan att det speglar sig, de är därför jag måste ha huvudet på sned.
 
 

Back on track

Inte fit for fight än, men back on track iaf... På väg till jobbet nu och ikväll blir det game of thrones. Love life.



Bakis?

Alltså. Efter tre dagar utav festande kan jag bara säga att min kropp sa stopp. Har aldrig kört så hårt någonsin. Dagen efter mådde jag ganska okej, jag hade inte hunnit komma till bakisstadiet ännu, hade dock blåsor över hela fötterna och kunde helt seriöst inte stå upp!! Men igår, fyfaan, fick både feber och ont i halsen, fötterna fortsatte värka och så var man bakis på det. Men snacka om att det var värt varje sekund haha! 
 
 
 

Walk of freedom

"Walk of freedom" - lyckligaste dagen i mitt liv. På väg hem 10.30 morgonen efter, en aning sega men fortfarande glada i hatten, fan vad lycklig jag var, kunde inte stå still.
 
Här är låten som väcker alla känslorna till liv igen.
 

Dagen i mitt liv

Nu var det äntligen dags för mig. Jag kan knappt beskriva lyckan som jag känner, min dag var helt, och då menar jag helt perfekt. Jag vill ännu en gång bara säga Tack till alla som gjorde min dag till den bästa. Ett minne för livet. 
 
 
Ska försöka lägga ut lite fler bilder i ett senare inlägg!
 

Student-Hanna

Världens finaste student sprang idag ut från Värmdös lokaler. Så sjukt härligt att få se henne bli befriad. Efter utspringet blev det en flaktur, sen var det bara att ta sig hem helt nerdränkt i öl för att duscha av sig lite och ge sig iväg igen till Hannisens mottagning. Som för övrigt var väldigt trevlig och det bjöds på massor av god mat.
Hanna drog vidare ut och jag åkte hem för att förbereda mig lite inför min egna dag!
Flaket var så jävla underbart roligt, trodde att det var överskattat, men icke sa nicke, de var dödskul och snacka om att känslorna flödade, ren lycka!!!! Fyfasen vad kissnödiga vi var efteråt dock, trodde jag skulle kissa på mig, det slank ju ner en och annan öl.
 
 

Hannas dag

Idag är det Hannas dag!!! Min älsklings dag. Ska strax gå och fixa till mig lite grann och sen åka in och fira den här sköna bönan!!
 
 

15 minuter semester

Imorse mötte jag upp Hanisen på Hagagatan för att vi skulle spraytanna oss. Kändes hur lustigt som helst att åka i gamla slitna mjukiskläder in till stan, men det var helt klart värt det haha. Resultatet blev amazing. Jag ser verkligen ut som att jag kommit hem från min Spanienmånad och tror aldrig jag sett Hanna så brun någonsin. När vi var klara tog vi bilen till Lilje och handlade med oss lite frukost för att sen avnjuta den hemma hos mig. Efter det åkte jag med pappa till systemet och sen tog det inte lång tid innan jag somnade på sängen. Var ju tvungen att samla nya krafter till skivan ikväll. Nu ska jag ut med hunden igen och sedan käka lite middag med mamsen, puss
 
 
 
 

Spraytan

Imorgon är det dags!
 

Onsdagsfest

Hade precis lagt mig ned i soffan efter en dag på stan, så smsade Sara och då var det bara att kravla sig upp igen och in i duschen. Jag åkte in till Hellströms och mötte upp Sara och Samuel, sedan kom även resten av Icacrew-gänget. Där satt vi ett bra tag innan vi hamnade på sommar för att dansa av oss lite grann. Trevlig kväll, men måste erkänna att jag var väldigt trött!
 
 

Fredagsdejt

I fredags mötte jag upp mini inne i stan och vi gick först och käka på fridays, men så råkade vår mat hamna hos några andra så vi fick sitta och vänta i 45 minuter innan vi sa till. Tjejen som serverade oss fick så dåligt samvete så hon gav oss ett varsitt presentkort till en ny middag, hur gullig? Efter vi hade ätit upp sprang vi snabbt in på Caramella och köpte lite godis till filmen vi skulle se på Sergel, Bad neighbours, riktigt usel film, men hade ändå en supermysig kväll med min fina!
 
 
 
 

RSS 2.0