Jobb jobb

Sitter på jobbet just nu, bara en och en halv timmes jobb kvar innan jag åker hem till min fina Hanna på kräftskiva! Ska bli så mysigt.

Josh Henderson är mannen i mina drömmar, jag nästan svimmar bara jag tänker på honom! Han har verkligen DET.


Mammas födelsedag!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är mammas födelsedag!!!!!!!! Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, jag hoppas du vet det mamma. Utan dig inget mig.
 
 
 
 

Grange st Paul's

Idag åkte jag hem en sväng till syrran på lite middag och för att boka hotell till våran Londonresa! Här är lite bilder på hotellet som vi med många om och men kom fram till var rätt.
 
Det ligger väldigt centralt vilket gör det lätt för oss att hinna se så mycket som möjligt. Spaet är inte helt fel heller. Jag längtar så jag dör. Utsikten ska vara himla fin den med.
 
 
 
 

Myslunch

Sitter och myser på lunchen med Christine 💕

 
 
 
 

Söndag

Jobbat hela dagen, så jag och mamma bestämde oss för att ha en liten mysmiddag när jag kom hem.
MUMS
 
 

Pinky

Äntligen är den här! Pappa hade redan hämtat ut den från posten när jag kom hem, hittade den inslagen i rosa silkespapper! 😍

 

Lunch

Fick sluta efter lunch, så jag köpte med mig lite sallad från Ica och åkte hem och tittade på film. Mysigt, tänk om det kunde vara så varje dag!

Fick även ett sms som jag sett fram emot! Ni får veta mer om det senare

 

 
 
 

Spanien 2013

Vi tog en liten tripp till Ronda, supermysigt
 
 
 

Syrrans

New love, syrrans gamla linne
 
 
 
 
 

Den bästa överraskningen

Jag har fått en weekendresa till London med min syster!!!! Hur galet är inte det?? I november åker vi, så nu är det bara att börja kolla efter hotell. Ingenting kunde göra mig lyckligare. Ren vardagslyx!
 
 
 
 

Nya hyllor!

Idag fick jag äntligen upp mina efterlängtade hyllor. Jag är verkligen supernöjd!
 
 
 

RSS 2.0