Världens lyckligaste moster

Alltså jag måste ju ha världens finaste, gulligaste, goaste, bästa systerson. Älskar han så jag spricker.
 

Odd Molly Mys

Hittat några supermysiga OddMolly mjukisställ. Behöver verkligen lite finare mjukiskläder nu innan jag åker iväg! Kanske något man unnar sig eller något tomten kommer med, vem vet?
 
 

Körkort

Har helt glömt bort bloggen! Men kan ju iaf nämna att jag faktiskt tog körkortet i Fredags, måste säga att det känns riktigt skönt att ha klarat det, framförallt på första försöket också med tanke på att jag knappt hade kört någonting innan körskolan. Nu är allt "jobbigt" över och jag kan bara fokusera på allt roligt jag har att se framemot!
 

Zevmys

Igår åkte jag och mamsen över till syrran, Janne och Zevisen igen. Jag övningskörde litegrann och sedan fikade vi kaffe och myste i soffan innan vi åkte hem och slängde oss i sängen. Jag förstår inte varför jag är så himla trött hela tiden!
Mosters älskling, jag älskar han såå. Helt perfekt.
 

Bloggtorka

Har haft lite ont om tid för bloggen senaste tiden då jag varit på min intensivkurs. Så en snabb update från helgen kommer här, kom hem sent i Fredagskväll från Falun och myste lite i soffan tillsammans med mamsen innan jag gick och la mig. På lördagen var det lagfest, vi åt Pizza, drack lite gott och umgicks. Tjejerna hade spelat match och många var väldigt trötta, men jag och Frida drog vidare runt 2 tiden för att dansa av oss lite. På Söndagen åkte jag och mötte upp Hanna på hennes bageri som ligger på Valhallavägen(som för övrigt är supermys). Vi åkte hem till Hannisen efter att hon slutat och åt Tacos och hade filmmys. Vi såg en riiktigt grym rulle som jag verkligen rekommenderar, The man from U.N.C.L.E! Se den.
 
 
Handlar om två spioner som får ett uppdrag och som ska lära sig samarbeta. Action, komedi och lite romantik.
 

Mormormys

 

RSS 2.0