Mer shopping

Spenderade hela min dag tillsammans med min mini inne i stan igår, fixade bland annat länkarna på min klocka så att jag kan ha den till ikväll, sen hittade jag även dessa snyggbyxor. Måste bara säga att de är mycket finare på, men jag älskar dem iaf! Sen åt vi en mysig middag på Friday's.
 
Grace Angel Wide Leg Trouser
Kanske kommer de till användning redan ikväll, vem vet? ;)

Minishopping

Mamsen och jag drog en minishopping på rean idag. Mina två fynd! En mysig vardagströja och en liten festtopp.
 
 
Nu väntas första avsnittet av säsong 2, Breaking Bad.
 

Caramella

Igår visade mamma mig godisbutiken på slöjdgatan, hade inte en blekaste aning att den över huvud taget fanns! Nyförälskad är jag iaf, en supermysig liten butik med trevlig personal och en massa olika godissorter. Det kommer definitivt att bli mitt nya biogodis ställe!
 
 
 
 

Smaugs ödemark

Äntligen har jag jobbat färdigt.. Har jobbat varje dag sedan i lördags, kommer bli en fet lön nästa månad men känns ändå otroligt skönt med lite ledighet såhär på mitt sista jullov någonsin!
 
Imorse efter att mamsen, papsen och jag tränat åt vi en riktigt god frukost med gröt och grejer samtidigt som vi klämde ett avsnitt av vår nya favvoserie Breaking Bad, (Och ja, vi ligger långt efter alla andra jag vet haha)
 
Ikväll ska hela familjen gå och se Smaugs ödemark på sergel, den enda som kommer att saknas är brorsan.. Men men han lever ju livet i Norge så det går nog ingen nöd på honom. Kommer iaf bli en mysig kväll.
 

Julen är här

Har inte hunnit med bloggen alls pga allt mitt jobbande. Så min julafton började med ett ganska så långt jobbpass, sen åkte jag hem till familjen, åtlitegranna och sen hade vi paketutdelning innan alla begav sig hemmåt. Är sååååå himla nöjd med allt fint jag har fått, kan knappt fatta att det är sant!
 
 
 
 
 
 
 

Julbaket

Julbaket i lördags!
 
 

Make all my dreams come true

Love my new pillows!
 

Duktig

Idag har jag varit väldigt duktig! Började dagen med ett träningspass klockan sju imorse, sen vidare till skolan och få godkänt på final examen(så att jag även får vara ledig imorgon) direkt därifrån till jobbet.. Stängde, men som tur var hämtade min fina pappa mig så jag hann hem och hämta andan innan PH.

I helgen har jag spelat match och fick en jädra smäll kan jag säga, men huvudverken har släppt nu som tur är! Sedan har resten av helgen spenderats hos min Hani med julbak och plugg, samt fick jag till några jobbtimmar på söndagskvällen också.

 
 

Kanske ni inte visste

1)När jag var liten hade jag ALLTID äpplemos på mina pannkakor... Normala barn hade typ jordgubbsylt..
2)När jag och Kimsan var ute en kväll i Spanien så vann jag en limbotävling trots mina riktigt höga klackar haha!
3)Jag älskar att dansa, faktum är att jag ibland blir så sugen att jag gör det hemma i vardagsrummet till nån bra spotifylista!
4)Jag är superallergisk mot myggor, jag skämtar verkligen inte, jag får riktigt stora bölder som svider och bultar... konstigt nog så drar dem sig alltid till mig också..
5)I vår familj får man äta sista pannkakan med händerna
6)Jag blir glad av och uppskattar omtänksamhet jättemycket
7)Jag drömmer om Australien varje dag.
8)Bland det bästa jag vet är att åka bil och lyssna på bra musik, ibland önskar jag till och med att man inte hade nån speciell destination att åka till...
9)Det finns en supersnygg kille som brukar handla på mitt ica!
10)Jag kollar fortfarande på tecknat, animerat, disney och pixar. Jag älskar det.
11)I min familj är vi supertighta med varandra
12)Jag har spelat handboll sedan jag var 9 år gammal
13)I min godispåse har jag choklad(helst daim), lakritskritor, svampar, surisar och ibland en stor napp.
14)Min mamma har starka gener som gav mig blont hår, trots att pappa har så mörkt.. iaf hade hihi
15)Jag är kär i Josh Henderson hahahaha
16)Jag är expert på att tappa bort mina hårsnoddar
17)Jag älskar att lägga ned tid på mina presentinslagningar, därför är ju julen alldeles utmärk!
18)Jag tycker nog Game of thrones är bland det bästa jag sett
19)När jag var mindre hade jag en period då jag mer var som en pojkflicka, nu är jag nog raka motsatsen!
20)Min mamma var extremt noga med att matcha mina nappar till min outfit när jag var liten, och jag kommer nog bli likadan när det är dags för mig haha!

Första adventsmys

Tiden går så himla fort, jag kan knappt fatta att det redan är första advent.
Men, som tradition brukar vi ha lite förstaadventmys hemma hos oss, så idag kommer syrran, janne, brorsan och farmor & farfar på lite fika. Ingenting märkvärdigt egentligen, bara mysa med familjen med mammas goda bullar och glögg.
 
I fredags efter mitt visit på sacomässan åkte jag in till Åhlens och handlade lite juldekorationer till min öppna spis för det lilla jag har kvar på lönen. Haha har tyvärr inte så mycket pengar kvar av lönen eftersom att jag köpte min fina vinterjacka, men vad gör man inte för lite julfint? En normal 18-åring hade förmodligen lagt pengarna på en utgång eller nånting, men jag? haha inte då.
Men igår bad jag mamma köpa lite mossa till den så att den inte skulle bli så stel, blev supernöjd! Tack ännu en gång mamsen.
 
 

RSS 2.0