Ready!

We are so ready and so excited, Perth, vi kommer för att krossa!
Imorgon lämnar planet 19.20
 

Vardagslyx

Idag tröttnade vi på skolan och bestämde oss för att hitta på något kul istället, så vi hamnade i Surfers där vi drack kaffe på Starbucks, spelade mini golf (som jag och mini regerade i) och avslutade med lyx hos Max Brenners chokladbar!
 

Beerpong

This is how real losers look like.
 

Härliga fredag

Den här veckan har jag bott mer på skolans bibliotek än hemma haha. Men idag blev jag äntligen klar med min Management report och det känns så befriande! Nu är jag definitivt värd att ta helg och njuta av lite ledighet innan jag går på nästa arbete. Den här dagen startade på Bumbles med babe, och vi hade turen att hamna på deras altan med morgonsol. Efter det gick vi hem och la oss vid poolen, sen lyxade vi till det med att besöka vår Thai i Mainbeach tillsammans med en flaska rosé. Nu ligger vi i sängen och har precis kollat klart på PH-avsnittet vi missat i veckan.
 

Spring is here

Rockar Minis boots idag till skolan!
Vädret är så magiskt för tillfället, älskar min stad

Garden party

Igår var det 21-års födelsedagsfirande för Heléne, och tjejerna hade gjort det så fint med dekorationer, goodie bags, hembakade pajer, skagenröra och tårta! Jag var tyvärr tvungen att stå över alkoholen eftersom att jag måste hinna bli frisk till Unigames. Men jag hade så fantastiskt kul ändå med god mat, dricklekar, pingisspel, bra musik och supertrevligt sällskap!
Trist att vädret inte riktigt var med oss, för hela söndagen har varit strålande.
 

Accounting

Accounting, accounting, ZzzzZzz....
Ska bli så skönt att bli av med Accountingen för ett tag efter imorgon. Har en hel del att göra i skolan i veckan som kommer, men efter det börjar det äntligen lugna ned sig lite grann, och sen är det bara nedräkning till Unigames. På torsdag ska jag få fixa mitt hår, och som jag längtar! Det ska bli såå skönt att få klippa bort mina slitna toppar, och slinga bort min mörkblonda hårbotten nu när sommaren kryper sig på.
 
 

Thug life

Idag efter frukosten skulle vi egentligen på en lägenhetsvisning i ett utav Hiltontornen, men den blev tyvärr inställd. Förhoppningsvis blir det av någon gång nästa vecka istället. Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa eftersom jag har min Accounting-exam tidigt imorgon bitti och inte riktigt känner mig så kry. Men god mat, Rioja och lite mörk choklad har vi iaf laddat upp med. Tror inte det kan bli bättre än så.
På vägen hem hittade vi en av våra pals som bor utanför vår grind. Tänkte direkt på mamsen, som hatar ödlor haha.

Weekend

Hela förra veckan gick åt till plugget då både jag och Mini hade mid-exams till helgen. Därför lyxade vi till lördagskvällen med mys på Gemelli, som sen avslutades med en barrunda. Det var mysigt med lite egentid tillsammans (kanske låter konstigt, men man behöver faktiskt det ibland trots att vi bor under samma tak, och delar samma säng haha). Hur som helst, på söndagen vaknade vi sent, men drog en brunch på Bumbles innan vi hamnade i sängen igen.
 
 
 
Nu börjar vädret äntligen bli bättre, och vi hade turen att få plats på uteserveringen. Världens bästa Mini, love u.
 

RSS 2.0