Happy plugs

Mina rosa älsklingar gick sönder i veckan så var och bytte dem.. Tyvärr hade de inte min färg inne på lager och jag orkade inte vänta så jag tog ett par lila istället. Gillar dem, men inte lika mycket haha. Här är några färger jag skulle kunna tänka mig att köpa!
 
Dessa har jag nu!
 
Och dem här vill jag ha
 


 
 

Bättre sent än aldrig

 
Vår underbara resa från London
 
 

Gifts

Nu är mamsen och papsen hemma igen efter sin vecka i Israel. De hade det helt underbart och lite avis är jag allt. Men jag får njuta av alla fina presenter som de kom hem med istället, tack sååå mycket, älskar er massor!
 
Mina favoriter M&m's, en olja från döda havet som luktar otroligt ljuvligt, ett par jättefina havaianas slim och såklart en jättefin magen davidsstjärna som jag ska fästa fast på någon väska!
 

Sommarkänslan

 
Nu väntar jag bara på att trosan ska komma in i rätt storlek!
 

En mysig onsdag

Idag har jag städat hela lägenheten inför mamma och pappas hemkomst. Sen kom Elvira över en snabbis och jag bjöd på lite mat innan hon skulle åka och träna. Hade inte träffat henne på ett tag så det var på tiden, supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superfrukost

Igår köpte jag raw-food müsli helt utan socker! Suupergoda, åt det både igårkväll efter träningen och idag till frukost med lite ekologisk naturellyoghurt.
 
 
 
 
 

Lång måndag

Lång måndag. Startade dagen med att gå till gymmet och springa av mig lite grann, sen gick jag hem och gjorde frukost åt mig och Hanna. Vi kollade på Beauty school, cops out och sen var det dags att dra sig till skolan. Slutade tidigt så jag och Christine åkte in till NK och fixade en bh åt mig. Det blev ett litet snabbvisit på Åhlens också och där köpte jag en fin Odd molly blus! Riktigt nöjd med mina köp! Efter det åkte jag till jobbet och sen hem och kollade på Topmodelavsnittet jag missade. Sen kan jag säga att jag däckade i sängen big time!
 
 

 
 
 
Blusen är tagen från Oddmolly.com och DKNY-bhn snodde jag från Twilfit.se
 
 

Systeryster och Janbanan

Igår spenderade jag min fredagkväll hos syrran och Janne. Syrran lagade suuupergod mat och en riktig höjdar-efterrätt serverades till Let's dance. Var hemma runt tolvtiden. Både syster och Janne skulle upp tidigt så jag åkte hem och sov istället. Älskar myskvällar och en massa skratt, så denna fredag var extremt lyckad. Sen fick jag ju träffa min älskling som för tillfället bor där eftersom jag inte kan ta hand om honom när jag går i skolan. Saknar honom massor, är sjukt tomt här hemma utan honom.
 
Idag har jag varit och tränat. Åt lite havregrynsgröt med blåbär och jordgubbar till frukost medans jag kollade ett avsnitt av "beauty school, cops out". Sen ville jag inte sitta inne mer för det var så soligt ute, så då drog jag på mig löpardojjorna och gick till Liljeholmen och köpte lite schampoo och balsam och sedan traskade jag vidare till midsommarkransens Coop och hämtade ut min underbara mössa. Efter middagen har jag städat hela köket och rensat mina garderober, nu är det sängdags för en lång söndag!
 
 

Studentmössan

Äntligen här, Älskar den!
Och såklart är den rosa inuti!
 
 
 
 
 
 
 

Fin i håret

I veckan gjorde jag ett besök hos min söta frisör, gjorde lite ljusa slingor nu när det börjar bli lite vår och klippte topparna för att få det lite fräschare. Är så himla nöjd. Jag älskar att gå dit. Sen bjöd hon mig på en god cappucino medans jag läste lite modetidningar. 
 
 

Storshopping

Tanken var att jag skulle till Lilje för att handla lite mat, slutade med ett sött linne och en hel kasse full med träningströjor från Gina och ett par störtsnygga byxor som jag bara älskar från MQ!! Dock har jag ingen bra bild på byxorna, så ni får se dem irl istället.
 
 
 
 
Alla bilder är tagna från ginatricot.se
 

Egenonsdag

Idag har jag haft en ta-hand-om-dig-själv dag. Slutade tidigt i skolan, åkte hem och bytte om till träning.. Sen stekte jag lite god kyckling och halloumi som jag åt till en sallad samtidigt som jag kollade på min förtillfället favvo-serie "Beauty school, cops out". Efter det gick jag och solade lite. Imorse upptäckte jag att till och med mitt ljusaste smink var för mörk, haha det var droppen. Sen när jag kom hem kollade jag kvällens avsnitt av Top Model.
 
 

Mys i Ica-soffan

Igår fick jag sluta lite tidigare än vanligt... Men istället för att åka hem emellan skolan och jobbet och få stressa som en dåre åkte jag istället in till jobbet tidigare. Gick in och köpte en modetidning och lite sallad som jag smaskade på i Ica-soffan. 
 
 

På min bucketlist

Alltså jag vill såå rida på en struts. Ska definitivt kolla upp om man kan göra det i Australien. Jag och mamma satt och kollade på lite videos på youtube och shit vad kul det ser ut!
 
En struts kan springa 70km/h, helt sjukt... De är ca 2 meter långa och brukar väga runt 100 kg. Trots att de är lite fula så är de ju extremt charmiga och man kan ju inte låta bli att skratta lite åt dem!
 
http://www.wired.co.uk
 

Borttappad lur

Idag efter skolan skjutsade Niklas mig och Chris in till centralen, jag skulle köpa lite bär som jag skulle ha till min grötlunch. Men det visade sig ta längre tid än vad jag trodde. På väg hem från ICA upptäcker jag att jag tappat luren! Springer runt i tc i typ två timmar med panik och tror seriöst jag varit inne i varenda butik vid centralstationen. Sen vill jag tacka all personal på sl som hjälpte mig att leta! Förtvivlad som jag var åkte jag hem med tårar i ögonen utan någon upphittad telefon. Loggar in på facebook och får se att jag har ett meddelande av Nicke, jag hade glömt telefonen i hans bil så han hade lämnat in den till min mentor på skolan. Så schysst, jag trodde jag skulle dö. Så idag har jag varit utan min älskling hela kvällen, ska bli ett kärt återseende imorgonbitti.

En klänning

Köpte min första vår/sommarklänning i förra veckan. Den var en aning lång så nu har min underbara mormor sytt upp den åt mig. Den kommer bli jättefin när man fått lite färg.
 
Foto: Oddmolly.com
 

Shopping wopwop

 
och ett par snyggshorts!
 

Frukost

Såhär ser min frukost ut nu förtiden, förut kunde jag hälla upp ett glas med fil & flingor och slänga i mig det lite snabbt samtidigt som jag gjorde mig iordning. Men nu mera avnjuter jag faktiskt frukosten vid bordet. Med lite mer nyttigheter också!
 
 
 

Vovvisen

Hittade älsklingen nedgrävd i min klädhög häromdagen, såå mysig
 
 
 
 
 

Avicii

Avicii var helt sjukt magiskt. Hade en underbar kväll, med bra musik, roliga människor och god mat. En kväll att minnas!
 
Jag och Emelie hamnade nästan längst fram och snacka om ös. Vi träffade bland annat tre supersköna engelsmän. Lite besvikna var vi dock på Albin Myers.. Hade hört så bra saker om honom, men för att va ärlig så sög han lite. Men Avicii däremot. Har inga ord att beskriva honom med. GRYM ÄR HAN. Tråkigt dock att Tom och Robert inte kunde vara med oss på dansgolvet, men de hade de bra uppe på läktaren också, jag menar... Snacka om att de fick se en show därifrån!
 
Efter Avicii tänkte vi dra vidare och festa lite, men kände att vi hade så ont i kroppen att vi inte orkade. Så vi hamnade på ett ställe som heter Frozzy. Supermysigt ställe, stämningen var så härlig där, bara en massa trötta och glada människor som tog det lugnt och myste. Han som jobbade där var också jättegullig och trevlig, han spelade lite skön musik och jag fick även låna hans laddare så jag kunde ladda min mobil. Där satt vi nästan en timme innan han var tvungen att stänga. Då var klockan kanske 01.00. Så jag hamnade väl i säng vid 02.00. Det var synd att Toms mobil hade dött och att vi inte kunde mötas upp efter konserten.
 
Fick vakna upp till ett dukat frukostbord, sen hoppade jag i mysbrallan och följde med mamsen till syrran och Jan,  medans killarna skulle in till stan och shoppa lite grann. Sen åkte vi hem, lagade lite middag. Efter middagen gick jag och killarna och köpte godis och kröp ner i soffan och kollade på film innan de behövde röra sig hemmåt till Götet.
 
 

RSS 2.0