fivemorehours

 
Snart Freeedag

SL

Igår satt jag fast på pendeln i flera timmar!! Åkte från jobbet 17, och var inte hemma fören strax innan åtta, hur sjukt?!! Vilket gjorde att jag inte hann till träningen, eftersom jag tränar borta i Sköndal. Var så extremt tröttsamt och speciellt när man inte kunde påverka något heller. Sen hade jag sett fram emot handbollen hela sega arbetsdagen också, buhu. Gick till gymmet istället och sprang av mig lite efter att jag och mamma hade käkat. Sen myste jag ner mig i soffan med en kaffe au late innan det var dags att sova.
 
Så glad att jag köpte min lilla DolceGustomaskin den där våren i Spanien tillsammans med mormor!
 

Våffeldagen

Alltså hur gott vore det inte med våfflor? Kan inte ens minnas när jag åt en sist, måste varit många år sen. Vet att vi tog ner vårat våffeljärn till Spanien och att det sen gick sönder där, så nu har vi varken här hemma eller där borta! På tiden att skaffa ett kanske?
 
 
Men ska inte klaga allt för mycket, mamma ska nämligen göra min favvolaxrätt idag, MUMS.
 

Dålig update

Sorry för extremt dålig update på bloggen. Men har verkligen inte haft någon som helst blogginspiration eller tid heller för den delen. I helgen var jag och laget uppe i norr och spelade av våra sista seriematcher, två sköna vinster som tyvärr inte räckte enda fram till Allsvenskan, så nu blir det att tagga till för kvalmatcherna istället.
Becca tog en liten tupplur på tåget hem haha.

Monday morning

Time to work.

Vinterviken

Skulle ha mött upp Syrran och Janne på Levinskis imorse men syrran mådde inge bra så mamma hämtade upp mig och så åkte vi till Vinterviken istället för att äta lite god frukost. Var mysigt med lite egentid tillsammans med mami. Efter det åkte vi till Liljeholmen och handlade lite och sen gjorde vi en god middag och har myst i soffan enda fram tills nu.
 

Jag, mini och B&J

Efter att jag kom hem från mysstunden i Hasseludden bestämde jag mig för att ta en springtur i det fina vädret, sen somnade jag på vardagsrumsgolvet och vaknade upp helt förvirrad med fullt av dreggel i mungipan haha. Var helt slut. Sen kom Emelie över runt halv sex och jag hade förbeställt lite Sushi åt oss(äntligen har jag lärt mig att tycka om det, so happy!) och till det så gjorde jag en god sallad och Emelie hade med sig ett gott vin som vi smuttade på till maten. Vi pratade om allt och inget och diskuterade bland annat våra drömplaner om Australien. 
Sen tog vi en promenad till Hemköp för att köpa lite chirre, men så var vi inge sugna på det så då blev det istället B&Jfest haha. Hade lite svårt att bestämma oss för smaken så det fick bli alla tre. Vi myste framför mello och hade planer för utgång men somnade istället i soffan framför The Croods.
 
 

Bildbomb - Yasuragi

 

Yasuragi

Hade det så supermysigt med Christine på Yasuragin. Vi badade i varma källor, provade på kallbad och bastade, simmade över 1km, testade på tvagning, flamsa och tramsa!!, spanade på snyggingar, lyssnade på musik, åt supergod mat och drack underbart vin. 
 
 

Lyxlunch

Sån här lyxig lunch får man i matlåda om man spenderar kvällen hos mormor och morfar. Lammfärsbiffar med fetaost, rotfrukter, sallad och en supergod limesås. Mums, tack mormor!
 
 

Min helg

Ser så himla mycket fram emot helgen så ni anar inte. Först har Christine bjudit med mig till Yasuragispat som vi ska njuta av hela fredagskvällen och lördagsmorgonen! Senare på kvällen kommer min mini över på middag och vi ska ha mellomys, sen får vi se vart kvällen tar oss. Sist men inte minst så blir det förhoppningsvis en brunch med la familia på söndagen.
 

K.cobler

Provade ett par supersnygga skor inne på Scorett, får se om jag unnar mig dessa lite senare!
 
 

Fredagslunch

Idag hämtade mormor upp mig på jobbet och så åkte vi och lunchade tillsammans. Var supermysigt och det får gärna bli en vana.
 

Summer starts here

Köpte precis starten för sommaren, SUMMERBURST 2015. Hoppas på en lika bra helg som förra årets. Det är riktigt bra artister i år med så med lite värme och sol så kommer det nog bli riktigt grymt.
 
 

Elle

Igår fick jag äntligen träffa min lilla brorsdotter! Hon va/är så underbart söt att jag fick tårar i ögonen när jag såg henne. Vi myste hela kvällen lång. Hela familjen var över, dvs syrran Janne brorsan Aileen Aileens mamma och såklart lilla Elle och vi åt massa god mat och fika. Riktigt mysigt, längtar redan till lördag när alla kommer hit igen och jag får pussa på min lilla tjej.
 

RSS 2.0