Stort beslut

I tisdags åkte jag till träningen för att ta ett av de svåraste besluten i mitt liv. Jag har nämligen haft tankar på att ta en paus från handbollen. Faktorerna har varit många, men främst har det med min hälsa att göra. Jag har varit sjuk extremt mycket det senaste året och det har påverkat mig mer än vad jag insett. Pressen som jag lägger på mig själv är det som gjort att det tagit för hårt på mig att vara borta för mycket från handbollen. Jag känner att jag kommer efter fysiskt och så fort jag känner mig piggare ger jag gärnet för att komma ikapp, och så blir jag sjuk igen och allt har bara blivit till en ond cirkel.
 
Sen har jag väldigt många bollar i luften hela tiden också, jag går i skolan, jag jobbar, jag spelar handboll och försöker hinna med mig själv samtidigt, och jag har insett nu att det inte riktigt funkar alltid trots att jag önskar att det gjorde det.
Men! Efter att ha pratat ut med min tränare har vi kommit fram till världens bästa beslut, jag ska endast vara med på en träning i veckan och sedan träna mina egna pass i egen takt tills jag känner mig helt redo igen. Jag kommer även få spela de matcher som är kvar på säsongen och vara med på de cuper jag vill. Beslutet var så himla skönt och jag är så extremt nöjd. Det kunde verkligen inte ha blivit bättre! Jag behöver inte säga hejdå till min älskade handboll och inte längre behöver jag känna den dumma pressen, som gör att jag till slut kommer att komma tillbaka bättre än någonsin. I will be back.
Nu ska jag åka till Skanstullshallen och kolla när mina tjejer spelar JSM steg 3. Kunde ju tyvärr inte vara med för....................jag är ju såklart sjuk.... GOOOO!
 

Redo inför vintern

I förrgår beställde jag min nya vinterjacka. Jag älskar den! Hittade den när jag och Chris besökte NK. Tyvärr fanns inte färgen jag ville ha i min storlek så det var därför jag beställde den från nätet. Från början ville jag egentligen ha den mörkblå, men den var helt slut, så svart funkar lika bra!
 
 

Mocha Latte

Idag på lunchen gjorde jag ett litet besök hos espresso house, unnade mig själv en mocha latte, sååå god. Mums

 
 

En jobblördag

Mådde superdåligt igår och hade jätteont i halsen, men eftersom att jag var ledig från skolan så kunde jag knarka Alvedon, äta en massa strepsils och lyssna på tracy chapman medans jag sov! Så idag känns det mycket bättre och nu tänkte jag mysa med frukost framför tvn innan jag ska åka till jobbet.


London rules!

London var helt magiskt!! Jag hade en av mina bästa helger någonsin. Jag hoppas verkligen att det inte tar alldeles för lång tid innan jag besöker staden igen.
 Här är helgen extremt kortfattat, men det är svårt att få med detaljerna och allt det roliga!
 
På lördagen shoppade vi på Oxford street och på kvällen gick vi ut och dansade, samt åkte cykeltaxi och träffade jättetrevliga människor! Klubben heter Libertine och är tydligen ett väldigt känt ställe. På söndagen åt vi en god frukost på hotellet och sedan åkte vi till Victoria's secret och shoppade loss. Efter det åkte vi direkt till Madame tussauds och kollade in vaxdockorna. Där gick vi även i ett spökhus, det var helt stört roligt och jag och syrran sträckte oss i både nacke och rygg efter alla ryckningar haha. När vi var klara där åkte vi och käkade en god middag på Angus steakhouse, jag kan bara nämna att jag åt VÄRLDENS godaste barbequeribs. Mot skymingen åkte vi till London eye, helt okej men lite överskattat. Sen var vi så trötta efter allt resande fram och tillbaka att vi hade en myskväll på hotellet så att vi skulle vara pigga inför den sista shoppingdagen som vi skulle spendera i Westfields shoppingcenter. Hela helgen var så extremt lyckad och vi hade verkligen jättekul hela tiden. Vi är ju lika knäppa, men det är ju inte så konstigt eftesom vi trots allt är systrar haha.
 
Love you Emma.
 Lägger ut bilder senare. kisses n' hugs

Min bror

I fredags hade vi hejdåmiddag för brorsan då han stack till Norge i lördags morse, och där ska han befinna sig ända till Maj. Kommer självklart sakna honom massor, men vet iaf att han har det bra!!
 
 

Farsdag

Grattis på Farsdag älskade pappa! Du har stor plats i mitt hjärta, love you so so so soo much. Papilove <3 Min familj är det bästa jag har och du & mamma är grunden, tack för att ni är ni.
 
 

Premiär

Premiär på Puls & träning! Nu myser jag i mammas gamla pyjamas, love it. Ska strax gå och sova, godnatt bloggen!
 
 

Bruuuuno Mars

Bruno var GRYYYYM. Mycket bättre än vad vi hade förväntat oss, vilket jag känner mig lite dum över såhär i efterhand. Men shit, han var helt sjukt bra och jag skulle inte tacka nej till att gå och se om konserten om och om igen! Allt var perfekt, framförandet, han, bandet, förbandet, musiken, ljudet, scenografin, ljuset, sällskapet, ja precis allting.
 
Videosarna vet jag inte hur man lägger upp och mina bilder är katastrofdåliga. Men detta var en kväll jag aldrig kommer sluta minnas.
 
 

Tacohalloween

Så igår var det fredag... Planen var till en början en fet utekväll, men planen blev till något helt annat. Lilla Tadi och jag bestämde oss istället för en tacokväll hemma hos mig, så vi drog till Lilje och handlade upp oss inför kvällen med en massa gott. Vi orkade bara maten, och knappt det... Sen kollade vi på film och gick sen och la oss. Haha roliga tjejer. Men men.. Eftersom att vi inte åt upp nånting utav allt det goda så ska jag strax dra på mig lite kläder och åka över till henne och fortsätta vårat mys. Hon var tvungen att åka hem tidigt och plugga lite innan.
Imorgon vankas det middag och konsert.
 
Knaprade våra favoriter
 

RSS 2.0