Castrol Race 2016

Tillställningen igår var så himla lyckad. Vi hade fullt hus. Killarna kom över för att kolla racet från vår balkong och det slutade med att vi blev 12 pers som hade trevligt, drack dinkar, spelade kort och lyssnade på bra musik. Mellan racen hade de flygplansuppvisning, och det var så himla ballt, man ser verkligen ALLT här uppifrån, vi har till och med bättre view av eventet än vad folk som betalat för biljetterna har. Otroligt lyckad lördag, som slutade med restaurangbesök och utgång. Love all of you guys! Lite trist att vi var så dåliga på att ta kort dock. Men här är ett par från restaurangen och lite av vyn.
 
 

Kingston in the building

Det var verkligen så kul att få se Sean Kingston. Det var fullt ös medvetslöst och tjejerna var som galna. However, det varade bara i 30 minuter haha, men trots det så var vi nöjda med att vi gick dit. Det blev en ganska lugn och alkoholfri kväll för oss. Vi gick egentligen bara dit för att få dansa och se lite show, och det fick vi verkligen!
 
P.s SHIT vad bra kingston var på att sjunga, det trodde vi aldrig. Vi blev riktigt överraskade hur bra han faktisk var.

Rehab

Det har varit en mycket lugn helg för oss eftersom det varit så sjukt mycket på senaste tiden och både min och minis kropp har strejkat. Så rehab är det som stått på schemat. Sedan I Fredags har jag och Emelie myst på uteserveringar, besökt Pacific Fair, kollat filmer och solat lite grann. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag förbereda inför min ledarroll som jag ska ha under vår Management Concepts workshop imorgon. Pussar och kramar!
 
 

Almost done!

Aaahh känslan av att ha gjort klart och lämnat in alla sina assignments. Nästan obeskrivligt. Nu är det 3 veckor kvar tills examsen startar, vilket betyder att jag har gott om tid att förbereda mig. Efter det får jag två soliga veckor här innan jag kommer på besök!
Livet är såå jävla great bara

Sean Kingston

Babe och jag köpte precis biljetter till Sean Kingston som kommer hit på Onsdag. Lite vardagslyx slår ju aldrig fel.

21årsfirande

Hade ett så otroligt lyckat fördelsedagsfirande igår, med start på Gemelli, som sen blev utgång på Shooters tillsammans med en massa finingar. Ett extra tack till min babe som förgyllar mitt liv varje dag, timme och minut. Som gav mig världens bästa födelsedagspresent, blir så rörd.
Idag är vi sega, och har bara legat inne och kollat film. Imorgon börjar en ny vecka, åh wow vad vi älskar livet.

Lycklig 21åring

Så lyckligt lottad som har så fina och omtänksamma nära, kära och bekanta! Kan knappt sätta ord på hur tacksam jag är som har er och ger mig så mycket värme och kärlek. Tyvärr var jag tvungen att spendera min födelsedag i bibblan med plugg, men ni gjorde den så himla bra ändå! Imorgon ska jag få firas på riktigt.
Idag väckte mini mig efter att ha varit i skolan en snabbis, då gick vi och käkade frukost på Bumbles innan hon skulle sätta sig i frisörstolen! Jag har jag legat vid poolen och njutit. Nu ligger vi i sängen och myser, och Emelie förbereder sig inför sin exam imorgon.

Realitycheck

Nu såhär efter uppehållet har det varit tufft att ta sig tillbaka till verkligheten haha. Men det är bara att hålla ut ett litet tag till. Har bara 2 uppgifter kvar som ska lämnas in, sen är det såklart några exams, men det är allt. Lite sjuk känsla att veta att man snart står på Arlandas flygplats och håller om alla er där hemma. Tiden har verkligen gått så himla fort.
 
 

#griffith4gold

Haft en av världens bästa veckor, kan inte riktigt beskriva hur bra och roligt unigames varit och är! Något som man bara måste uppleva för att förstå hur jäkla kul det är. Träffat så många nya vänner, skapat världens bästa lagsammanhållning, festat alldeles för mycket och självklart spelat fantsatisk handboll. Jag är så extremt lycklig som hittat handboll här borta, och inte nog med det så har vi gått och blivit bland de bästa lagen i hela Aussie! Så stolt att vi tog guldet. We killed it. #griffith4gold #unigames

RSS 2.0