Hem till Stockholm

Jag och Amanda bestämde oss för att åka hem till Stockholm igen under helgen som varit. Samla lite nya krafter och packa ned lite mer kläder helt enkelt. Igår låg jag och pluggade hela dagen och åkte sen hem till Sofia och åt hemlagade hamburgare tillsammans med Bettan & idag har jag tagit det lugnt med pluggandet och varit ute en snabbis med pappa och övningskört. Sen kom syrran, Jan, Boris och Zev förbi och åt middag och fikade tårta. En riktig myshelg med andra ord. Imorgon bär det av till Falun igen!
 

Falun

Idag har jag haft min första körlektion här i Falun och det gick superbra! Min billärare var så rolig när hon uttryckte sig "Ja, det märks ju att du har övningskört en hel del du" och det var innan hon visste att jag kört typ tre gånger 30 minuter med mamsen haha. Däremot hade jag inte tänkt på att det skulle vara mycket kallare här uppe så hade definitivt med mig för lite kläder. Därför gick jag och Amanda en snabbis in till "stan" för att handla upp oss lite.
 
 

Namnsdag

Nu har jag äntligen installerat mig här i Falun. Bor tsm med en jättegullig tjej som också heter Amanda, så grattis till oss på namnsdagen! Vi unnade oss lite Sushi till middag och har mest myst och pluggat hela kvällen (iaf Amanda haha, jag har kollat handboll).
 

Min älskling Zev

Äntligen fick moster träffa sin lilla älskling. Han är så perfekt.
 

Richo-Bajen

Mötte upp Emelie efter jobbet i Fredags och tog en mysig middag på NK innan vi åkte vidare till Solna för att spana in Richo - Bajen. Vi hade självklart planerat utgång efter matchen, men eftersom jag var tvungen att ta det lugnt med min hjärnskakning så var det bara att åka hemåt.
 

MOSTER

Jag blev moster den 23/10 klockan 23.42!!!!!

BB

Iiiii nu har Syrran åkt in till BB!!!! Snart är han äntligen här!!!!!! Kan knappt vänta.

Crimson Peak

Har precis bokat biljetter för mig och Hannisen till Crimson Peak på Lördagkväll. Stackars Hanna som hatar skräckisar över allt annat, men vi får köpa en extra popcorn till henne så hon slipper bita allt för mycket på naglarna.
Sist vi kollade på skräckfilm tillsammans sa Hanna "Äsch den var inte så farlig". Vilket inte var så konstigt att hon tyckte med tanke på att hon kanske såg de första två minutrarna utan att hålla för ögonen, haha min lilla älskling.

Hjärnskakning

Lyckades få hjärnskakning på träningen igår, så ingen träning eller fysisk ansträgning på 2 hela veckor. Det här suger så jäkla hårt. Har så förbannat ont och är redan uttråkad. Men förutom att huvudet dunkar, ryggen och nacken värker och att jag inte får träna så måste det sett förbaskat sjukt ut när jag föll med ansiktet före ner för en typ 2 meter hög plint. Vi körde nämligen intervaller med hinder, och så blev det lite hetsigt mellan varven så en tjej i laget råkade hoppa upp lite för tidigt på plinten efter mig och får tag på mina fötter så att de fastnar. Tyvärr sånt som händer, men suger gör det iaf. What doesn't kill you makes you stronger som man brukar säga.

En jävel på kärlek


Rituals

Älskar min serie jag fick av Emelie & Emelie!
 
 

Bra helg

Stannade hemma hela Fredagen och samlade krafter efter en rätt hetsig vecka. Sen på lördagen hade jag match ute i  Skogås, tyvärr blev det en förlust. Men efteråt hoppade jag in i en taxi och åkte hela vägen till Sannas födelsedagsfirande. Sen blev det en riktigt grym utekväll. Söndagen var lugn, kollade lite SATC och sedan följde jag med Emelie till Brännkyrkahallen för att kolla när hennes tjejer spelade.
 

Presents

Är verkligen såå glad för alla fina presenter, om ni visste hur lycklig ni gör mig! Älskar er mina tjejer. Ni vet verkligen hur man gör mig glad, om ni kan mig in och utantill, ee skulle tro det. Best presents ever.

 

Amor Vincit Omnia

Världens finaste älskling hade knåpat ihop allt det här för mig till min födelsedag. Omringad av choklad som hon vet att jag älskar nästan mest av allt här i livet ligger ett halsband från Efva Attling och ett personligt brev. Jag kan inte beskriva hur rörd jag blev, men jag grät så att jag hulkade när jag läste brevet. Min älskling, vi som format varandra igenom nästan hela livet, och här står vi nu, starkare än någonsin tillsammans. Hur lyckligt lottad är inte jag som har henne? Älskar dig Hanna!
 
"En ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet."

Blondinen & Rödtotten

 
 
Helt vanlig konversation såhär en Onsdagskväll som denna mellan mig och älsklingen.
 Jag hoppas alla förstår att vi skämtar med varandra...

The Revenant

Fick höra idag på jobbet att min älskling Tom Hardy ska komma med en ny rulle, The Revenant. Ser såå fram emot att få krypa ned i biostolen och njuta av en antagligen riktigt grym actionfilm. Kan ju inte gå fel när Hardy är med.
 

Amanda 20 år

Som jag nämnde tidigare så hade jag världens bästa tjejer över för lite 20årsfirande i Lördagskväll. Vi åt en god middag, fikade mammas underbara tårta och förade innan vi drog vidare ut. Jag hade en riktigt kul kväll och det blir ju aldrig tråkigt när man är tillsammans med människor som man tycker så mycket om.
Fick så extremt fina saker också, blir tårögd bara jag tänker på hur underbara dom är.
 

FredagsAW

Hade en riktigt bra AW i Fredags med mina kära kollegor på Boquerian i Mood-gallerian. En och annan drink för mycket slank dock ned, men roligt hade vi haha. Morgonen efter däremot kändes inte riktigt lika bra, men åt lite frukost tillsammans med mamsen och började förbereda inför mitt 20-årsfirande till kvällen, och så i stundens hetta ringer Frida och ber mig komma ned till hallen för att Mickis fortfarande var skadad och laget behövde en avbytare. Så det blev till att dra på sig matchkläderna och springa iväg för att lira lite boll. Konstigt nog gick det riktigt bra, trots ett dunkande huvud och skakiga ben haha.
Tur att jag har världens bästa mamma som kunde hjälpa mig med alla förberedelser, mat och bakning! Kvällen hade aldrig blivit så bra som den blev utan dig.
 

koordinaterna

Ögonen tårades när jag fick världens finaste mobilskal av Hanna idag. Hon har satt dit sina koordinater så att jag alltid ska veta vart hon är när jag är på andra sidan jordklotet, jag har världens bästa vän.
 

Förfirande

Idag hade vi lite förfirande för mig som har 20årsdag imorgon! Känns så knäppt att fylla 20 med tanke på att de flesta jag umgås med redan fyllt eller redan är äldre än mig, glömmer bort att jag fortfarande är tonåring haha. Vi fikade mammas goda tårta som vanligt, och sen hade mormor med sig hembakade kanelbullar(med tanke på att det var kanelbullensdag passade det mer än utmärkt). Sedan gick vi ned och satte oss på Nygammalt för att få i oss lite mat. Självklart kom Hanna förbi efter jobbet, min fina älskling.
Tack såå mycket för allt fint jag fick!!
 

Lördagstime

Tog en lunch med Emelie på Svenska sushiköket innan matchen igår för en skön uppladdning. Sedan följde jag med Frida hem för middag och förfest med Fridas tjejer. Hade en supertrevlig kväll med massa tjejsnack och flams! Men var alldeles för trött för att följa med ut tyvärr.
 

What if

Tänk om man kunde äta vad som helst och hur mycket som helst men fortfarande vara hälsosam, det hade varit något det haha.

Bdellium Tools

Fick värsta pangerbjudanet från Eleven.se! Nu när jag äntligen börjat våga lite mer och lärt mig att sminka så var det dags att här inskaffa schyssta verktyg. Självklart passade jag på när priset var nedsatt (för de som inte är så insatta så är sådant här extremt dyrt) & dessa borstar bara skriker Amanda!

bdellium Tools Pink Bambu Complete 14pc. Brush Set

Ett härligt set som innehåller alla borstar du behöver för en perfekt makeup! Applicera puder, rouge, bronzer eller ögonskugga med precision och förvara dina borstar i den snygga väskan.

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Pink Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.

  • Material: Syntetiska fibrer & bambuhandtag.

RSS 2.0