Paradise hotel

Godkväll mina fina och trogna läsare! Jag har precis tagit en dusch efter den slitiga handbollsträningen. Ska alldeles strax krypa ner i sängen med lite yoghurt och mina favvo crunch för att se första avsnittet av Paradise hotel. Äntligen något att mysa och slötitta på nu när hösten börjar närma sig. Har dock inte direkt engagerat mig så värst så har faktiskt ingenaning om vilka som ska vara med i år, surprise surprise med andra ord.
 

Mamis 50årsdag!

Idag har vi firat världens finaste mami som fyller hela 50 år! Grattis, I Love U.
 
 

Romantic outfit

Vaknade upp med den sjukaste huvudverken någonsin imorse, bakisfyllan nummer ett. Men det brydde jag mig inte om för idag har det varit mamis födelsedag! Vi har skämt bort henne med fina blommor, presenter och en massa kärlek. Sen skämde mamsen bort oss med sin goda mat och tårta hehe!
Hade en så extremt bra kväll igår så huvudverken var definitivt värd att stå ut med.
Först bjöd jag mamsen och papsen på min goda pasta, sen gjorde jag mig i ordning och åkte hem till Frida och Patrik för lite preparty som avslutades med en fet utgång. Dans för hela slanten.

Fredagsmys

Har egentligen inte så mycket att berätta för idag har jag verkligen inte gjort något speciellt alls. Förutom att jag gått runt med den skönaste Fredagskänslan på länge och varit på en mini-AW som jobbet hade arrangerat för att sedan åka hem med lite hämtmat och kolla mina serier. Nu har jag myst hela kvällen! Imorgon blir det dock partaj.
 

Svenska Hamburgeköket

Igår gick jag till Svenska Hamburgeköket efter gymmet för att mysa med Sofia och Bettan! Burgarna var såklart lika magiska som alltid.
 

Grått, Vitt & Rosa

Mina absoluta favoriter, grått vitt och rosa.

Grilleftermiddag

Mormor kom och hämtade oss på flygplatsen när vi landat och jag följde med henne hem för lite grillning och sovmorgon. Pappa skulle gå på sin nattvecka och börja jobba vid 21 så tyvärr kunde inte mamma och pappa följa med.
 
 

Norgevistelse

Myst i Norge hela helgen med familjen och besökte Brorsan en snabbis. Vi njöt av det fina vädret, satt på en hel del uteserveringar och unnade oss en riktig lyxmiddag vid Akers Brygga.
Maten var bland det godaste jag ätit, trist bara att det var så extremt dyrt i Norge.

Norge

Dags för mysweekend i grannlandet
 

En fredags outfit

 

Sannadal

Ska strax hoppa i träningskläderna och bege mig av till min provträning i Sannadal, min gamla modersklubb. Ska bli så roligt att få kasta lite boll nu efter det långa uppehållet och såklart att få krama om min Frida!
Nu när jag snart lämnar landet är det dags för mig att dra ned lite på handbollsnivån, jag kommer tyvärr inte kunna lägga ned så mycket tid som GT kräver nu när jag måste tänka lite mer på mina andra framtidsplaner... Men bättre att hålla igång lite grann än att sluta helt tänker jag. Älskar min handboll.

Pinsamt

Idag ringde min telefon och det var ett okänt nummer. Jag som aldrig brukar svara på okända nummer fick för mig att göra det den här gången. Så jag svarade som jag alltid gör, hej det är Amanda. En ganska svag kvinnoröst säger på engelska att hon vill tala med miss Amanda. Jag blev så nervös då jag tyckte det var så konstigt att hon frågade efter mig när det var mig hon pratade med, så jag klickade bort henne. Sen kom jag på att det kunde ha varit min skola som ringt. Några minuter senare fick jag ett jättegulligt mejl från Griffith där det stod att de försökt ringa mig och höra hur det är/går för mig. Såå pinsamt.

Svenne i Aussie

Jag är typ så lycklig just nu. Fick nyss reda på att jag kommer kunna beställa svenskt godis och några svenska matklassiker via en hemsida i Australien som levererar internt! Med andra ord kommer jag inte behöva beställa hemifrån Sverige och slipper både betala dyr frakt och vänta i evigheter på mina godsaker. Detta är Guld.
http://www.swedishgoodies.com.au/
 

Iphone 6

Igår efter jobbet åkte pappa och jag runt halva stockholm kändes det som för att hitta en ny lur åt mig, eftersom att min sjunger på sista versen. Men det var tyvärr slut överallt. Så då var det bara att åka hem igen och beställa via nätet istället. Har varit så himla anti Iphone 6 innan då jag tycker den är onödigt stor, men just nu tar jag vad som helst bara jag slipper min slitna underbara 4s. Den här gången slog jag till på stort och köpte en 128GB, vilket sved lite nu såhär i spartider hehe, men läängtar så tills den dimper ner i mina händer. Jag valde såklart en silver så den skulle matcha min älsklingsmac hihi.
 

What if

Tänk om man kunde hitta en kille som såg en på samma sätt som sin mamma, det hade varit något det haha.

Långsjön

I lördags var det så himla fint väder så jag, mamsen, syrran/zev och Boris la oss en stund vid långsjön, lite senare kom pappa förbi med Plura också. Vi åt en mysig lunch och njöt av solen. Sen åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning, gick till Svenska Sushiköket och beställde med mig en Pad Thai och åkte in till Söder för att möta upp Emelie och några av hennes vänner. Jag orkade dock inte följa med ut så jag var hemma redan vid strax efter tolv. Då hade inte mamsen hunnit gått och lägga sig så vi myste lite i soffan tillsammans.
 

Barcelona låten

 

Vad säger dina fingrar dig?

Hittade en rätt rolig grej faktiskt, sen om det stämmer eller inte det får du avgöra själv.

According to a new batch of studies, the secret to your personality traits lies in your hands. Yes, your hands. More specifically, the length of your ring finger. Apparently, according to science, the ring finger shows how much testosterone you were exposed to while you were growing in the womb, which I guess can have an effect on your personality.

What do your fingers say about you? Check it out.
 
A.
B.
 C.
 
Mitt reslutat: A
 
 

Barcelonashopping

Här kommer lite utav min barcelonashopping!
Fick med mig några sköna basiclinnen, en sjukt nice bomberjacka, en sjal, träningsväska, jeans, bikinis, solglasögon, ett par coola byxor och några söta trosor hem.
Favoritbutikerna i Spanien är helt klart Bershka, Pull & Bear, Zara, Mango och Stradivarius. Sen älskar jag alla deras underklädesbutiker!

New bikini & sunnies

 
 
 

 
 
 
 

W - Barcelona

Mina brudar sista kvällen som spenderades på W's poolparty och Eclipse på 26e våningen.
 
 
 
 

Barcelona minibildbomb


Stranden, Middagar, Strawberry Mojitos, Solsken, God mat, Bad och värme, Ingrosso, Utgångar och Bra umgänge. Barcelona levererade
 

Tilbaka till verkligheten

Tanken på att jag vid den här tiden igår låg och degade på stranden är obeskrivligt tragisk. Har haft en helt underbar vecka med tjejerna och Barcelona har tagit mer än väl hand om oss.
 

Emelie, party & Emelie

Skratteliskratt
Först åt vi lite gott, sedan fixade vi oss och tog en taxi in till Cafét. Grym kväll helt enkelt.

Mormor 75

I Fredags fyllde min underbara mormor hela 75år! Så igår firades det tillsammans med hela familjen och en massa god mat. Grattis mormor, jag älskar dig så jag spricker!
Efter en mysig eftermiddag begav jag mig hemåt för att förbereda inför min tjejkväll.
 

RSS 2.0