Sportset

Pappa var så himla snäll igår när jag låg hemma och mådde dåligt som hämtade ut mitt träningsset som jag beställde i förra veckan. Så idag när jag kände mig lite piggare passade jag på att testa det. Är hur nöjd som helst! Dock så stämde inte den rosa färgen riktigt som på bilden då den var lite mer skrikig, men det gjorde inget, tyckte mest det blev coolare så.
 

Influensan

Hah, vad tänkte jag egentligen när jag trodde jag kunde ha fått klarat mig från influensan när både mamma och pappa legat nergrävda? Riktigt naiv. Åkte in till jobbet i måndags fast jag kände mig lite småkrasslig, tänkte att det var nog inte så farligt, men så när klockan började närma sig fram åt eftermiddagen så mådde jag riktigt illa. Kom hem strax efter sex och la mig i sängen med en gång, vaknade inte förens morgonen efter och sedan dess har jag haft så ont i kroppen att jag inte orkat röra mig. Idag mår jag mycket bättre, men rätt långt ifrån frisk. 
 

Min söndag

Min Söndag började med en god frukost och sen lite Yoga på morgonen. Yoga är verkligen nånting som jag bör gå på mycket oftare. Som jag nämnt tidigare så har jag varit ganska negativ till yoga, men det är verkligen så bra! Det är mycket jobbigare och mer krävande än vad man tror, och om du tycker du är stel innan du testat yoga, då kommer du nog tycka att du är ännu stelare efteråt haha. Hur som helst, efter det gick jag hem och packa väskan och åkte hem till Gabbi för laglunch innan matchen mot TS. Tyvärr förlorade vi med 2. På kvällen myste jag framför datorn och unnade mig nutella med banan!
 

Desperate housewives

Hade inga som helst planer inplanerade i Fredags, så då tänkte jag att jag skulle passa på att ta mig till gymmet. Men så kände jag att, vafan det är ju ändå Fredag så jag struntade i att gå dit och bestämde mig för att skapa lite egen Fredagsstämning framför min absoluta favvoserie tillsammans med det bästa jag vet, choklad. Var egentligen inte så speciellt trött så hade varit ett bra tillfälle att gymma, men det var väldigt skönt med lite egentid och att spendera en ledig Fredag på gymmet kändes inge nice.
 

Sportanista

Mamma visade mig precis en jättebra hemsida som säljer träningskläder för tjejer. Och jag som älskar fina träningskläder men som är alldeles för snål för att handla sånt passade självklart på att beställa hem det här fina setet som var på rea!
Nu längtar man till sommaren! Hoppas hoppas att storlekarna är bra nu så att jag inte beställde detta helt i onödan.

fettisdag

Jag som trodde att jag inte skulle få någon semla idag då mamma lyckats tajma in och få influensan. Stackarn ligger hemma och mår dåligt. Men som tur var så hade Ulrika på jobbet bakat små (och då menar jag riktigt små) mini-semlor! De var magiskt goda och passade mig utmärkt i smaken eftersom jag har lite svårt för stora semlor(mamma brukar alltid få göra de lite mindre i storleken åt mig när hon bakar). Men dessa små filurer kunde jag allt få i mig, de var ju bara en tugga stora! Helt underbara.
Tack Ulrika för en räddad fettisdag!
 
 
 

Tack

Tack för att jag har blivit tilldelad världens bästa familj. Vad skulle jag göra utan er? Jag är så himla himla tacksam. Hur jobbig jag än må vara med mina ups and downs så står ni alltid ut med mig och finns vid min sida. Det är sånt man aldrig får glömma trots att det är så lätt när saker tynger en. Så tack mamma, pappa, syster och bröder för att ni är ni. Jag älskar er så mycket.

Rysningar

These lips, can't wait to taste your skin, babe. And these eyes, can't wait to see you grin, oh ooh baby. Just let my love, just let my love adorn you. And you gotta know, you gotta know, you know that i adore you. Baby these fists will always protect you, lady. These mind, will never neglect you. And if they try to break us down don't let that affect us, no, baby.
 
Adorn - Miguel

Mr grey

Var och kollade fifty shades of grey med kimshu i eftermiddags. Jag tyckte verkligen filmen var riktigt bra gjord. Däremot tyckte jag att det hade hypats lite för mycket om sexscenerna, vilket jag egentligen inte tyckte var så farliga.. Riktigt bra film, och både jag och Kim tyckte den höll förväntningarna.
 Soundtracket är grymt.
 
 
 

Fiesta time

Fredagen den trettonde, haft lite otur såhär på morgonen. MEN, inget ska få hindra mitt braiga humör idag, för det är nämligen Fredag och fiesta time ikväll. Min babe ska ha 20-årsfest. Dock kommer jag få ta det väldigt lugnt eftersom det är gameday på lördag, men lite dans skadar ju faktiskt aldrig.
 
 
 
 

Utgång på g

Efter vinsten igår mot VästeråsIrsta så mötte jag upp mini vid telefonplan och så gick vi och hämtade ut två gratisrätter hos Svenskasushiköket. Gick hem till mig och käkade, lyssnade på musik, dansade och gjorde oss i ordning för utgång. Superlyckad kväll med en väldans massa skratt haha.
All mat där är så sjukt god och igår testade jag deras Phad thai som även den var magisk!
Vinet hade jag fått av syrran som tack för hjälpen med hunden, vilket var hur gulligt som helst. Tack såå mycket för det, vinet var verkligen jättejättegott.
 

Söndagsbrunch

Kom hem sju imorse efter en så grymt lyckad kväll igår med min älskling mini. Var länge sen jag dansade så mycket, fötterna är fulla med blåsor och jag mår verkligen som jag förtjänar. Vi har alltid så kul tillsammans, går inte en minut  utan skratt med henne. Älskar henne och att vi fortfarande håller ihop och är så tajta trots att vi gått så skiljda vägar under högstadiet. En äkta vän kommer alltid stå vid ens sida, no matter what.
 
Hur som helst så blev jag väckt av pappa imorse, vi skulle nämligen åka över till syrran och janne som hade fixat brunch åt oss. Jag har verkligen världens bästa syster, och brunchen kunde inte ha kommit mer lägligt. Perfekta bakisuppvaknandet. Scrambled eggs, bacon, kycklingvingar, stekta champinjoner, ugnbakade tomater, frukt och creamcoffee, drööömmen.
 
 
 

Selfie

En av mina bättre selfies
För övrigt så doftar den här parfymen från Michael Kors ljuvligt, min nya utgångsdoft, I Love You.
Sexy Amber

Mexico gift

Mamma kom hem med en sån superfin väska till mig! Det är mayaindianer som handgjort dessa, otroligt. Älskar den. Den kommer säkert användas flitigt i sommar.
 

Äntligen hemma

Nu har mamsen och papsen äntligen kommit hem från sina två lyxveckor i Mexico. Jag hade överraskat dem med en hemlagad spenat - och laxlasagne. Stod hela kvällen i onsdags och kokade ihop denna goding som vi då avnjöt igårkväll. De hade haft det så himla bra och hade massor att berätta! Skönt att de är hemma nu, det betyder också att jag snart får hem min lilla vovvsing.
 
 

Squeezed up

Snacka om totalkaos i trafiken imorse! Försökte komma iväg lite tidigare hemifrån för att slippa bli sen, men det spelade ingen som helst roll. Tog mig 3 timmar att ta mig till jobbet, vilket säger en hel del.
Hade inte tid att koka gröt imorse och min yoghurt hade gått ut i datum så bestämde mig för att köpa lite frukost på vägen. Slutade med att jag hamnade i Hornstulls Squeezed up bar, beställde en himelskt god smoothie, Kiss on lips. Hade aldrig testat deras smoothies förut, men detta kommer absolut bli en favorit, och jag är inget direkt fan av smoothies över huvud taget egentligen.
Me like!

Min helg

Fredagen började såklart med jobb, sedan åkte jag till gymmet och sprang av mig. Avslutade kvällen tillsammans med Kim hemma hos Elvira med god middag och mys.
På lördagsmorgon vaknade jag tidigt och bestämde mig för att ta en promenad och hämta ut min klänning jag beställde från Nelly samt köpa lite god frukost. Men när jag väl kom dit så var det stängt, min vanliga tur. Så det var bara att vända hemåt och gå in på snabbköpet istället. Myste framför tvn innan jag gjorde mig i ordning för att åka och möta upp Kimshu inne i stan för att besöka Edux-mässan och shoppa lite. Skulle egentligen blivit en utgång på kvällen, men syrran undrade om jag kunde vara hundvakt åt Bobo då syrran och janne skulle ha lite dejtnight, vilket man verkligen inte tackar nej till. Jag var ändå så trött så det passade mig utmärkt. Kimsan gjorde mig även sällskap vilket var så himla mys! Vi åt tacos i mängder och choklad till kaffet. Jag bara vräääkte i mig, hade inget stopp haha. Men är så skönt att verkligen kunna unna sig sådana kvällar när det inte sker så ofta haha.
Söndagen var också lugn och jag hade tänkt träna, men det blev tyvärr inte av. Så istället kollade jag film, tvättade, diskade och städade. Sedan åkte jag över till mormor, morfar och min lilla älskling som nu bor där tillfälligt. Längtar tills han kan komma hem igen.
Vi åt en god middag, och efter det åkte jag och mormor iväg för att köpa godis inför kvällen, mums. Älskar myshelger.
 

Nyinköpta

Zara.com
 
 

RSS 2.0