AW Boqueria

Har precis bokat bord för vår AW nästa Fredag! Det har utlovats både det ena och det andra, men habaneromojitos står högst upp på listan.
 

Tjejer

Tjejer i ett nötskal. Falskhet. Jag tål den helt enkelt inte. Om man kallar någon för vän borde man behandla varandra som det också. Man kan inte gå runt och prata strunt med andra för att sen skina framför personens ansikte, eller ännu värre på alla sociala medier. Ni borde känna er så dumma som skriver massa söta kommentarer och likear andras händelser eller bilder när ni vet att det finns personer där ute som egentligen vet vad du tycker om personen. Sinnes, väx upp!
 
Jag väljer ut mina vänner noga. Det borde fler våga göra. Man förtjänar äkta vänskap och varför umgås med människor man inte gillar eller inte ger en något tillbaka? Livet är för kort för en massa onödiga spel som bara ger en dålig energi. Kände att det var dags för en liten påminnelse, det behövs ibland.

Badrumstips

Haha några sköna tips för badrummet. Eller vad säger du mamsen som snart ska riva vårat?
 

Fabrique Stenungsbageriet

Idag känns som en jättebra dag. Började dagen med att unna mig en supergod frukost i morse från den nyöppnade Fabrique i Centralen. Tror aldrig jag ätit en godare macka. Sen senare ikväll blir det till att kasta lite boll på Olles slitiga handbollsträning.
 

Babyshower!

Idag hade vi överraskningsbabyshower för syrran och Zev. Jan lurade henne till Clarion Hotel Sign där vi alla stod och väntade. Sedan åkte Jan därifrån och vi skämde bort syrran med mat, kärlek och presenter. Hon blev så himla glad och hon hade absolut inte anat någonting sa hon. 
Maten var supergod och vi alla åt så vi storkna. Hon och Zev fick en massa fint och av mig fick dom två märkesnapphållare och ett babykit.

Adidasshorts

Invigde mina Adidasshorts idag på gymmet tillsammans med papsen. Så skönt att för en gångs skull vakna upp lite pigg och ha en helt oplanerad dag. Bara få ta hand om sig själv och vila upp sig. Snart kommer syrran och Janne över på lite middag också. 
 

Tavernamys

Åkte in till stan efter jobbet igår för att fixa lite grejer. Sedan mötte jag upp David på Taverna för lite mys, deras mat är verkligen himmelskt god.
Jag tog en smarrig oxfilépasta och David tog Tryffelpizzan som jag rekommenderade!
 

Hemmafest

Åkte med Frida till Tyresö för att se när Patrik spelade seriepremiären mot Tumba i Lördags. Det var riktigt kul att se Patrik spela för han är så himla duktig! Efter det åkte vi hem med lite hämtmat och började göra oss i ordning för kvällen. Sedan kom Patrik och hämtade upp oss och så åkte vi till festen. Så i Söndags var det inte direkt någon action, Patrik gjorde lite tjockpannkaka till oss medans vi slötittade på film. Sedan åkte jag hem och däckade gott i sängen.

Sovanfall

Jag måste ha haft den knäppaste Fredagen någonsin. Kom hem från jobbet, åt en god middag och sedan var jag så trött så jag tänkte gå och ta en liten napp, men så poff sa det så vaknade jag nio imorse!? Kan ni fatta chocken när jag vaknade? Vaknade upp helt förvirrad med smink, jenas och bh? Vad tusan hände? Snacka om skönhetssömn. Mamma berättade att hon hade varit inne en snabbis igårkväll för att fråga om jag ville kolla Idol med henne, men hon hade inte fått någon respons what so ever så hon stängde bara till dörren och lät mig fortsätta sova haha. Snacka om att vara totalt slut? Mer spännande än så var inte gårdagen tyvärr. Men ikväll slår jag på stort istället.
 

What if

Tänk om det inte var spännande med det förbjudna, det hade varit något det haha.

Kalops

Fick ett samtal av mamsen igår när jag satt på jobbet om att hon och pappa skulle till mormor och morfar så jag bestämde mig för att åka dit istället för till gymmet. Vi åt världens godaste kalops som mormor hade gjort. Sen var det fort hem och dyka ner i sängen med värmekudden, brrr
Älskar verkligen storkok och grytor, kan vara det bästa med höstrusket.
 

La Palette Nude, Beige

Beställde hem ännu en goding från Eleven.se!

Intensivkurs

Då var det bokat och klart. Vecka 44-45 har jag bestämt mig för att ta en intensivkurs. Det är på tiden att jag tar tag i det här med körkort, så länge som jag skjutit på det. Antar att det berott mycket på mitt ointresse och att jag inte har varit i behov av det eftersom jag bott i stan hela mitt liv. Men nu när jag drar till Australien kände jag att utbilda mig till bland annat event manager utan körkort verkar inte så klokt. Så nu hoppas jag på att övningsköra lite i helgen.
 
 

Snaps


Riche

Mina brudar kom förbi mamsens fest och åt lite efterrätt, dansade, tog några glas vin och hade lite skoj innan vi fortsatte vidare till Cafét, så kvällen blev en aning senare än planerat. Men vaknade någon gång vid halv tolv, gjorde mig i ordning lite snabbt för att följa med mamma och pappa in till stan för att käka lite bakismat tillsammans med våra Göteborgare innan de skulle ta tåget hem.
Har haft det underbart kul i helgen, och måste tillägga att jag älskar er alla!

Mamsens 50årsskiva

Blev en såå lyckad fest med världens härligaste vänner, mat & dryck, uppträdande, musik och mycket dans! Fina tal hölls, många pussar och kramar delades ut och höga skratt hördes i lokalen. Tyvärr hade vi så roligt att vi helt glömde bort att fota från festen, vilket var väldigt synd. Men en liten bildbomb fick jag allt ihop.
Världens bästa familj har jag.

Min fina blogg

Hej mina fina blogg!
Idag är det Fredag och brorsan med hans tjej kommer över ikväll. Planen är a lot of Tacos och a lot of mys för att ladda upp inför morgondagens bravader.
Har haft en helvettesvecka men som tur är räddar handbollen mig som alltid och nu ska jag bara fokusera på allt roligt som händer i helgen. Ciao!

What if

Tänk om man någon gång kunde bli bra på ett passfoto, det hade varit något det haha.

Mina bästa hårtips

Måste bara berätta hur lycklig jag är som äntligen börjar få tillbaka mitt gamla hår igen! Hade en period då jag mådde väldigt dåligt och inte skötte mig så bra. Det resulterade tyvärr till ett skadat hår som gick av. Nu har jag hittat en dunderbra frisör som hjälpt mig med behandlingar för håret och som jag nu går till kontinuerligt.
Därför tänkte jag bara tipsa er om mina bästa tips när det kommer till att få ett starkt och friskt hår!
 
1. Börja med att hitta ett schysst shampoo och balsam. Det är så lätt att bli lurad av alla reklamer! Prata med din frisör och se vad han/hon tipsar om. Så får man självklart testa sig fram. Själv använder jag Balmains villket jag tycker är helt super!
2. Var noga med hårinpackningar! Trots att jag har svårt att hitta tiden och allmänt hatar håret när det är nyinpackat tvingar jag mig själv att göra det åtminstonde varannan vecka om inte oftare. Jag har valt att använda en inpackning från samma märke, som för övrigt doftar såå himla gott.
3. Drick mycket vatten! Det är en fröjd för kroppen, jag ångrar att jag varit så slarvig med vattnet. Sedan jag började dricka vatten har min kropp tackat mig med ett tjockare hår, starkare naglar och en finare hy. Nu dricker jag mellan 2-3 liter om dagen, förut kanske jag tog ett glas vatten till middagen och några klunkar när jag tränade, men inte mer än så... Vilket nu i efterhand känns helt galet. Den stora boven i det hela berodde på att jag aldrig kände någon törst, men om du vänjer kroppen vid kontinuerligt intag av vatten så kommer den på köpet, det lovar jag.
4. Försök att äta sötmandlar i din vardagliga kost, det räcker med en liten näve om dagen. Jag själv har det alltid på mackan eller i yoghurten. Det är ett riktigt supertrick eftersom det innehåller en maaassa nyttiga näringsämnen som gör att håret och kroppen mår bra!
 
 
5. Silicia kosttillskott- för lite extra styrka. Kalla det fusk, eller kalla det vad ni vill, men detta har hjälpt mig en bra bit på traven! Det är en kur som är alldeles strålande för hår, hud och naglar.
 
Nu ska jag fortsätta ta hand om mitt hår och få det att bli starkare och finare än någonsin!
 
 
 

Mamma söndag

Har spenderat min regniga söndag tillsammans med mamsen. Vi tog oss till Kungens kurva, Mio och Skärholmen. Var ute efter ett par snyggskor till mammas fest som är nästa helg, men tyvärr utan resultat. Så jag fyndade det här istället.
En t-shirtklänning att kunna slänga på sig lite lätt till jobbet och ett nagellack jag tror kommer vara urläckert nu till hösten.
 
 

Kanske ni inte visste del 2

1)Jag älskar att ha sötmandlar på mina mackor

2)Jag brukar sova med min värmekudde på magen

3)Jag gillar att laga mat men bara när jag vet att det blir gott.

4)Jag brukar läsa min egen blogg.

5)Folk tror att jag använder linser för att jag har så blå ögon.

6)Jag har manetfobi. När jag var liten blev jag bränd av en stor manet över hela min mage och lår. Som tur är har man så pass läkande hud när man är mindre så mina ärr är helt borta.

7)För mig är det viktigt att killen har snygga händer, så det brukar vara något bland det första jag spanar på.

8)Jag har alltid haft rummet bredvid köket.

9)När jag var liten var jag superduper tjock! Jag såg ut som en riktig Michelin gubbe. Men inte så konstigt kanske när man hade en pappa som var så tjock att farmor fick baxa upp honom med kuddar för att han skulle kunna sitta upp och mamma är inte så oskyldig hon heller…

10)När jag fixar mig innan utgång brukar jag digga Prince och MJ på högsta volym.

11)Jag har lätt för att lära mig lyrics.

12)Under min uppväxt trivdes jag bäst med att umgås med äldre. Vilket jag fortfarande gör iofs.

13)Jag tycker om att flörta.

14)I högstadiet hade jag tuggummi i munnen från morgon till kväll hahah.

15)Jag har aldrig testat att röka i hela mitt liv.

16)Jag älskar spansk kultur, framförallt dansen och maten.

17)Jag har haft samma mejladress som jag har nu enda sen jag först skaffade den. Jag var smart nog att inte krångla till det med en massa pinsamt, som _95 haha.

18)Jag hittade en av mina närmaste vänner så sent som för bara ett år sedan. Frida och jag livet ut helt enkelt.

19)Jag har alltid varit blondin. Har aldrig vågat byta färg. Men OM jag skulle det är jag sugen på att testa sandré eller ljusbrunt! Det är så himla fint när man är brun tycker jag.

20)Amanda är latinskt och betyder ”Den älskvärda” eller mer ordagrant ”Hon som bör älskas”.


Balla sockor

 

Torsdagssushi

En av världens godaste Sushis fick bli min uppladdning idag innan träningen.

Best Babes

Haha har lovat Mini att köpa dessa till oss om hon väljer att följa med mig till Australien!
 

Nya favoriten on repeat

 
Okej, jag måste erkänna att jag tror jag är lite av ett Justinfan ändå. Hur het är inte han i den här videon?
 

What dress?

Tänkte beställa hem någon utav dessa till mammas 50års skiva, men har så svårt att bestämma mig!
 

RSS 2.0