Winter in Surfers

Nu har vintern kommit på besök här i Surfers, och det börjar faktiskt bli mycket kyligare, framför allt på mornarna och kvällarna. Men trots det är Surfers fortfarande mitt paradis. Utsikten från vår lägenhet är så overklig att man tror man fortfarande drömmer när man har öppnat ögonen.
Däremot önskar jag att jag hade fått med mig mer kläder hemifrån innan jag åkte. Saknar min kappa & mina stövlar, mina uggs, och framför allt mina adidas mjukisbyxor & adidashoodie!

The Jungle Book

I måndags hade vi en sån extremt dålig dag med inställd handboll och noll motivation till plugget. Så vi bestämde oss för att gå på bio och muntra upp oss själva lite grann. Efter det åkte vi hem och gick ut på en joggintur.
Klockan var runt 4 och vi var helt ensamma i biosalongen,vilket var precis vad vi behövde. Vi hade köpt med oss mackor som vi drällde lite överallt med haha. Det är så man gör en dålig dag till att bli riktigt bra. Jag älskar min cherry såå och hade antagligen inte klarat mig en dag utan henne!

Buumbles

Nu är det bara en vecka kvar tills slutexamerna börjar och det är verkligen dags att sätta igång med pluggandet. Utöver det har vi haft lite internetproblem och kylskåpsstrul, så därför har vi hamnat på Bumbles en del. Men förhoppningsvis kommer allting lösa sig och om två veckor får vi njuta av ledighet på riktigt.
 

RSS 2.0