Studenternas dag

Idag var det äntligen dags för mösspåtagningen! Vi gick till Vasaparken och sjöng, sedan drog jag hem och sa hejdå till brorsan som åker tillbaka till Norge imorgon. Nu ska jag ta och göra mig i ordning och åka in mot stan och träffa mina girls! För övrigt så sög verkligen vår mösspåtagning haha!
 
 

Lovely morning

Har precis kommit in från en löprunda. Ska äta min frukost och kolla ett avsnitt utav Devious Maids. Älskar att njuta av sånna här fina mornar!
Yoghurt med rawfood av Reneé Voltaire och en halv skuren banan. Frukost kan vara bland det bästa som finns!
 

Daddy's birthday

Idag fyller världens bästa papi år!! Grattis, I love you!
Nu är jag på jobbet medans alla andra är hemma och mumsar på mammas tårta! Ibland är livet orättvist, men men...Pappa öppnade iaf mitt paket redan igårkväll, och han blev supernöjd med t-shirten jag gav honom!
 

Jobbsko

Nu är jag helt redo inför kvantums nyöppning, skorna blev pricken över i:et! Har varit på utbildning i princip hela veckan, och nu är det bara två stycken kvar innan vi öppnar vår nya ica-butik. Spännande måste jag säga! Jag kommer bära blus med väst och slips, helsvarta skor och en arbetarbralla, visst låter det hett haha?
 
 
 
 

Grönt är skönt

Igår hittade jag denna superfina bikinin, vill ha sommar nu!!
 

Studentklänningen

Nu har jag beställt hem min studentklänning, jag hoppas verkligen att den blir bra! Men nu är jag iaf ute i god tid, så om den inte skulle funka har jag tid på mig att försöka hitta någon ny. Är ute efter en ganska enkel klänning men som ändå har någonting som står ut. Vill inte heller ha en för kort, för man vill ju kunna röra sig fritt i den... Utan att visa allt för mycket haha.
 
 
 

Best feeling

 

Mälarpaviljongen

Kom precis hem från en mysig stund tillsammans med syrran och kussen. Vi drack lite rosé och åt gott på mälarpaviljongen. Jag hade aldrig varit där förut, men kommer antagligen hänga en del där i sommar. Riktigt mysigt ställe! Är så glad att jag också äntligen kan få njuta av uteserveringarna
 
 

Medismys

Idag spenderades dagen på medis uteservering tillsammans med nära, kära, sol och rosé. Efter det drog vi allihopa till hamburgeköket och sedan vidare hem till oss. Där avslutades min dag medans mamsen och papsen drog vidare hem till Tessan och Leffe och syrran och Janne cyklade hem. 
 
 

Rensning

Tänka sig vad man kan hitta när man rensar bland en massa skit. Galer roligt. Jag hittade pengar, min långklänning som jag letat efter hur länge som helst, min sommarväska och en massa andra roliga saker!
 

En dag på stan

Idag åkte jag och papsen och hämtade upp syrran och drog in till stan. Storshopping för pappas del. Han kom hem med ursnygga kläder! Kostym, skjorta, slips och näsduk från Tiger. Sen köpte vi även snyggskor, vardagssko, ett par gråa acnejeans, en munkjacka och färgglada strumpor! Allting är verkligen superfint
 
 

Sista träningen

Idag var jag på min sista träning tillsammans med Bolton. Känns skönt att äntligen få vara helt ärlig med mig själv och mina tränare, istället för att gå runt med dåligt samvete över att jag aldrig är där. Ska nog inte sluta med handbollen helt eftersom att jag tycker om den så mycket, men kommer antagligen inte börja förens i höst igen. Ska kolla runt i lite olika klubbar och se vad som kan locka! Imorgon vankas det långkörning för mamsen och jag ska följa med och göra henne lite sällskap. Ska bli mysigt, vi brukar vara rätt bra på att roa oss så resan kommer nog gå hyffsat snabbt ändå. Nu ska jag kolla avsnittet av Topmodel som jag missade förut idag, sen blir det nanna kudde. Godnatt bloggisen!
 
 
Bjuder på en bild på mig och mami som jag tycker väldigt mycket om!
 
 
 

Off-shoulder

I'm in love with my new off-shoulder top! Hoppas den är lika fin som på bilderna. 
 

Påskägg

Åhh, idag när jag kom hem från stan hade syrran lagt ett påskägg på min säng till mig. Blev sååå glad. Eftersom att hon vet att jag inte äter något socker längre så hade hon fyllt det med en massa nyttigheter istället. Kunde inte fått någonting som hade varit bättre. I Love You with all my Heart. 
 
 
 

Pesach

Lite bilder från Pesach!
 
Mamsen hade lagat suuupergod mat och kvällen blev som alltid lyckad. Puss
 

Söndagsbio

Igår efter jobbet åkte jag hem till min babe och käkade lite bakispizza. Jag och Gunilla gick ut och sprang innan maten och guuuuud vad jag har längtat efter att få springa utomhus!! Jag njöt till tusen och nu när jag äntligen blivit frisk ska jag verkligen utnyttja det till tusen också. På kvällen drog jag och Hanna en spontanbio, Robocop, vi vet inte riktigt vad vi ska säga om filmen.. Men den var nog helt okej ändå. Det var lite blandat, jag tror dock vi skrattade lite mer än vad man borde hehe. På hemvägen hade vi egenfest i bilen och sen däckade vi i Gurras säng. Mysigt med söndagar när man inte behöver ha någon som helst söndagsångest. 
 
 

1,2,3 Hanna & Rosé

Idag åkte jag och Hanna in till stan och lunchade på kungsans uteservering. Tog ett glas rosé och myste i solen. Sen åkte jag hem och firade pesach med familjen. Underbar start på lovet.
 
 
 

Fridayshopping

Idag efter skolan mötte jag upp Elvira inne i stan, vi kollade efter studentklänningar men ingen av oss hittade någon som vi kände oss nöjd med. Däremot shoppade jag ett par rosa kostymshorts och Elviran ett jättefint virkat linne inne på Zara. 
 
Ska lägga upp nån fin bild på shortsen senare, för jag hittade dem inte på hemsidan. Men här är ett linne jag köpte i veckan. Kommer nog bli fint när man fått lite färg!
 
 

Klappat och Klart

Nu är biljetterna booooookade, Kroatien here we come!
 
 
 
 

Bluedreams

 

Waves

 
 

Game of thrones!

Som den lilla Game of thrones nörd jag är så har jag sett fram emot säsong fyra redan innan säsong tre var slut, och nu är den äntligen här!!
 
 

Thelma and Louise

Igår var skiva nummer 2!
 
 

Morgonsol

Imorse när jag skulle ta fram min lilla sminkväska hittade jag istället min älskling nergrävd i min dunväska, hur sööt? 
 

Cuteness

 Ett av mina nya Oddmollylinnen
 
 

Drinks

Jag och Christine myste med lite goda drinkar!
 

I'm a Barbiegirl

Igår var det studentskiva och jag rockade den som barbie haha. Var så sjukt trött efter jobbet så jag trodde seriöst inte jag skulle orka, men eftersom att det var Hannas skiva och mamma hämtade mig efter att jag jobbat klart så fick ja ta mig i kragen och åka in ändå. Hade ont i både huvud, hals och kropp. Men ibland får man stå ut. Kvällen var väldigt lyckad trots allt.
 
 
 

RSS 2.0