Hanna 21 år!

Idag saknar jag min älskling extra mycket, eftersom det är hennes födelsedag! Grattis mitt hjärta.
 

Skolmys

Sitter i skolan och myser lite (trodde aldrig jag skulle tycka skolan var mysig, men tydligen så var det möjligt) innan min lektion. Ikväll ska jag och mini dra in till Surfers och käka en liten middagsdejt, vår kyl har nämligen gått sönder så all vår mat har blivit förstörd. Hur som helst, här rullar i alla fall tiden på och om mindre än en månad är vi äntligen klara med första terminen och kan njuta av lite ledighet ett tag! Har mycket att se fram emot, men framför allt längtar vi till Unigames. Det är en stor skolcup där man reprensenterar sitt universitet. Alla möjliga sporter är med och tävlar, och vi ska såklart ställa upp för handbollslaget (som är mixat killar & tjejer). Den håller på i 5 dagar och i år kommer den vara på Sunshine coast. Vet inte hur mycket handboll det kommer bli, men tydligen är det en jäklans massa festande som står på schemat. Alla lag som är med och tävlar går ut och festar tillsammans på kvällarna, och varje kväll har ett specifikt tema. Vi fick höra att "Anything but clothes" var ett av förra årets teman och då hölls Unigames här på Gold coast hehe.
 

Awesome Saturday

Gårdagen var helt fantastisk. Började med att vi vaknade upp utvilade någon gång runt 12. Men istället för att lägga oss vid poolen bestämde vi oss för att ta en promenad in till Main beach, och där hamnade vi på en uteservering. Jag käkade lite lunch och mini provade någon niceig bakelse. Efter det gick vi hem och kollade lite Geordie Shore innan vi gjorde oss i ordning och tog en taxi in till Broadbeach. Först åt vi middag hos favoritindiern, sen drog vi vidare till en bar som heter The Cuban. Den var helt underbar och atmosfären var verkligen fenomenal. De hade trevlig personal, serverade goda cocktails och musiken var verkligen on point (det var nämligen en riktigt grym snubbe som sjöng live). När vi kände oss klara där gick vi till en klubb som heter East och mötte upp Andreas. Vi hade aldrig varit ute i Broadbeach förut, men det var så sjuuukt nice! Kommer definitiv spendera fler kvällar där, utan tvekan. Det var precis som rykterna gått, lite mer klass på ställerna än om man jämför med Surfers. Hur som helst, så slutade kvällen i alla fall i hemtrakterna på Shooters med galet mycket dans. En riktigt awesome lördag, helt enkelt.
 
 

HM

De har äntligen öppnat upp ett HM i Pacific Fair, så vi tog oss såklart en sväng om där inne och handlade hem lite basics. Sen upptäckte vi att färg inte verkar vara vår grej haha.
 

This week

Den här veckan har vi haft mycket att göra och jag har inte hunnit med bloggen. Så en liten summering av veckan blir plugg, sol, shopping, fest, träning och mys. 
 
 
 

Aloha

Hade en sån grym kväll i Lördags! Vi gick först till ett nyöppnat ställe som heter Latitude 28 och sen hamnade vi på Shooters. Drack goda drinkar och träffade härliga människor!
 
 

RSS 2.0