Inskip Point

Har haft jättemysiga dagar under vår lilla campingtrip till Inskip Point. Det var helt magiskt vackert och att få sova under stjärnorna var inte alls fel. Men trots det så kan vi definitivt erkänna att vi nog är ett par riktiga stadsbrudar, haha. Nu njuter vi av nytvättat hår i nytvättade lakan.
 
 

Cocktails

Efter matchen åkte vi iväg och handlade en massa frukt inför vår cocktailkväll. Tog några andra stopp på vägen men till slut hamnade vi hemma hos Callum. Kvällen var så kul och man hann knappt andas mellan skratten.
 

AFL

Vi har haft en helt underbar helg. I fredagskväll åkte vi över till Stan och gänget. Det var röd dag här och allting var stängt, så därför stannade vi där och myste. På lördagen var det tänkt att ta en sväng till stranden men istället blev vi spontaninbjudna till en AFL-match. Det var så himla ballt att äntligen få se det live! Efter matchen rusade folk från hela läktaren ut på planen och började sparka runt med sina fotbollar, vilket vi också gjorde såklart haha. Efter det följde vi med killarna hem för cocktails och hade bara så jädrans roligt. Söndagen fick gå till att plugga eftersom vi nu drar iväg på ett par dagars campingtripp!
 
 
 

Snart lov

Mini stannade hemma från skolan idag för att ta vara på solen. Jag själv fick däremot släpa mig dit, jag hade nämligen ett prov och en viktig lecture att gå på. Men tyck inte allt för synd om mig, för imorgon är det min tur att vara ledig och på Fredag startar vårat påsklov. Tjiho!

Saved our day

Så eftersom vi stannade hemma i Fredags hade vi kommit överens om att köra all in på Lördagen, OCH det gjorde vi. Kvällen började hemma hos Stan, där vi var ett ganska stort gäng som drack drinkar och hade det allmänt trevligt. Sen tog jag och Emelie en taxi in mot Surfers och mötte upp några andra. Det blev inte allt för sent, men vi hade startat kvällen mycket tidigare än vad vi brukar.
Och den här pizzan räddade hela vår söndag.

Bikinis i mängder

Igår kom äntligen vårat efterlängtade paket från Nelly. Det här är mina absoluta favorit bikinibyxor och jag har slitit bra på de paren jag har, så nu när det var lite rea passade vi på att fylla upp garderoben med nya härliga färger och mönster.
Snodde bilderna från nelly.se
 

Broadbeach

Igår efter skolan åkte vi till vår Indiska favoritrestaurang, som ligger inne i Broadbeach. Den är supermysig och har verkligen världens godaste mat. Vi valde att skippa utgång och tänkte att vi kör all in i kväll istället. Så vår Fredagskväll fick spenderas i sängen med choklad och El dorado.
Sen har jag goda nyheter, nu har jag äntligen fått Wi-fi hemma!

Rätt val

Ibland gör man bara helt rätt val.
Min vackra skrivbordsutsikt från KGK i Häggviks industriområde vs min tråkiga view när jag står och brer mina laxmackor på morgonen i Gold Coast.

Palmies

Fick spendera min lediga Torsdag på absolut bästa sätt. Vaknade upp vid 8 när Mini lämnade för att åka till skolan. Då åt jag frukost och fick lite skolarbete gjort, men blev klar redan vid 11. Efter det sprang jag ned till poolen som jag fick ha alldeles för mig själv. Solade, lyssnade på musik och slumrade till lite då och då. Sen kom Mini tillbaka från skolan med deras goda fruktsallad åt mig. Vi låg kvar ett tag innan vi gick upp och gjorde oss i ordning för att åka in och handla mat och äta middag. Vill bara påminna er om att detta är alltså en liten del av hur min vardag ser ut. Annars hänger vi på stranden, drar sköna joggingturer, festar och njuter av allt som Surfers erbjuder. Universitet är med andra ord inte så dumt trots allt. Hade aldrig kunnat föreställa mig att ha det såhär bra som vi har.
Bilderna kanske är fina, men verkligheten är så mycket bättre.
 
P.s Jag vet att jag inte är så bra på att uppdatera er med vad som händer här borta. Men i stundens hetta glömmer man allt som har med kamera, sociala medier och publicering att göra, man helt enkelt njuter så mycket av att bara vara in the presence!
 

Aussiemusic


Beachy

 

Skolstart

Nu har skolan verkligen kommit igång och det finns redan att göra. Men trots stressen, pressen, nervositeten och tröttheten som man känner så gömmer det sig ändå en liten excitement där inne någonstans. Kan inte riktigt med ord beskriva hur bra vi har det här borta, och tiden flyger i princip iväg. Under min bloggtorka har vi lyckats klämma in en hel del med skratt, festligheter, utmaningar och lärdomar. 
Såhär kommer mitt schema se ut under min första termin, och jag är mer än nöjd:
Tyvärr måste jag meddela att vårat wi-fi blivit försenat och vi kommer behöa vänta från 5-10 arbetsdagar till innan mitt bloggande är back on track igen.

RSS 2.0