Stockholm LM

Keep it classy. Älskar min kjol från Stockholm LM. 
 
 
 

Två godingar


Good lovin - Ludacris feat Miguel.
 
Sure thing - Miguel

Söndagsfrulle

Var så himla trött igår efter att jag kommit hem från Frida och Patrik att jag däckade i sängen redan 22.00. Vilket slutade med att jag vaknade redan halv åtta imorse. Drog på mig mjukisbyxan och passade på att gå och handlade lite mat inför veckan. Valde att lyxa till med en brunch till mig själv också, unnade mig en massa nutella(!) som jag som regel har bara får äta utomlands. Men måste ju få leva lite här hemma också haha.
 

Salsa

Provade på att gå på en Salsakurs idag på mitt gym haha! Det var mycket grunder och var nästan lite för enkelt faktiskt, men hyffsat kul. Vore däremot roligt att lära sig så att man blir riktigt duktig, så kan man vara med och skaka loss i España. Tänker mycket på mitt Spanien när jag hör salsamusiken så det var en lite turnback vilket var rätt mysigt. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på film. Puss på rumpan!
 
It's kind of hot

Middagstips

Enkelt och supergott. Drog ihop en så snabb fredagsmiddag jag bara kunde då jag inte kände för att stå i köket hela kvällen när jag var ensam. Satte ugnen på 225 grader, skar upp zucchini på en plåt, kryddade med salt, vitpeppar, vitlök och ringlade olivolja över. Lät de stå inne i ugnen ca 10 minuter samtidigt som jag stekte kycklingen med lite salt och allroundkrydda. Efter det hällde jag majs över zucchinin och lät stå inne ytterligare 5-10 minuter och whola!!
 

Lördags mys

Idag har jag varit och tränat, ätit bananpannkakor och haft en "ta hand om dig själv" - lördag. Hårinpackning, ansiktsmask och mys framför tvn. Just love it. Ska strax fixa till mig lite och åka över till Frida och Patrik för att kolla Sverige-Frankrike.
Bananpannkaka, hallon, keso och kanel. Mumma.
 

Mys med bobo

Var förbi och övernatta hos syrran i onsdags. Vi gjorde ansiktsmasker, åt en god pasta med pesto och självklart myste vi i soffan. Boris hade verkligen vuxit sen vi sågs sist, men han måste vara världens gulligaste! Han är så himla gosig, busig och rolig. Som en liten björn, hur go som helst.
 
 

Reabeställning

Beställde precis hem dessa två godingar från Nellys rea! Fick båda för 248kr. Superkap, förhoppningsvis iaf....
 
Nu ska jag strax rulla hem till syrran, janne och bobo. See ya!
 

Tre små vita

Tobi.com
Var även där jag hittade min studentklänning!
 

Makeupnytt

Nu ska jag äntligen försöka ge mig på det som jag hållit mig borta från så länge. Nämligen lära mig att ögonsminka. Jag som alltid haft intresse för smink förstår inte riktigt varför jag inte försökt lära mig det tidigare. Kanske att det beror på att jag inte känner mig så bekväm när det blir för mycket av det goda. Därför tänkte jag mjukstarta lite och kör på lite mer jordnära färger som jag vet att jag tycker om. Sen använder jag bara ögonskugga till festligheter, så därför valde jag ändå att ha glitter i skuggorna!
Ser framemot att få hem produkterna så jag får sätta igång!
Nagellacket fick följa med på köpet så att frakten skulle bli fri hihi. Allt är beställt hos eleven.se

My biggest inspiration

Real beauty.
 
 

Frida 23

Saturdaynight fun with my girls!

Inspo

Fick sova i drömsovrummet. Älskar mormors fina inredning.
 

Pannkakstorsdag

Igår blev det en sleepover hos mormor och morfar. Alltid så mysigt att få komma dit och bara släppa allt och samla på sig en massa kärlek och gos. Det blev en kväll med pannkakor, solning och extremt mycket mys i soffan framför tvn. Älskar er med hela mitt hjärta, puss!
En liten sjuk grej var ju ändå att jag i onsdags sa till mamma. Vet du vad? Jag har en sån sjuk känsla, jag lovar att mormor gjort pannkakor till mig imorgon. Då sa mamma. Va? nej, varför tror du det? Och jag vet faktiskt inte, kändes bara så och tänka sig vad min magkänsla hade rätt! Och tur var väl det, har nämligen inte ätit pannkakor på ÖVER 1 år, hur sjukt är inte det?

Ögonshopping

Har precis satt på lite skön Soul och städat mitt skrivbord. Passar även på att ögonshoppa lite nu när det är lungt på jobbet. Rätt så typsikt att man ska hitta en massa fint när plånkan inte är speciellt villig att samarbeta haha. Check this out!
Ett par riktigt coola träningstights, kan behövas nu när träningssäsongen börjar igen!
 
Jag som aldrig använder mössa!! Äger inte ens någon vad jag vet.. Passar verkligen inte alls i mössor tyvärr, trots att jag kan tycka det är så fint ibland. Men ska jag ha någon så behöver det ju inte va en jätteseriös tänkte jag haha.
En fin fuskpäls att hänga över skinnjackan i vår!
En mysig klänning, precis en sån jag letat efter!! Enkel att matcha till ett par schyssta stövlar. Fanns även i vitt, vilket var snyggt också.
Sist, men inte minst stövlarna jag suktat på redan sedan innan jul. Mamma också vad jag vet, fast de beiga hihi. (De är loose knee!)
 
Allting är från Nelly.com
 

Måste bara säga

Jag älskar dig min Hannibobo, och jag saknar dig redan. Jag hoppas verkligen jag kan komma och besöka dig igen innan du kommer hem, och gissa om vi ska dela på en pannkakstallrik då, de kan du ge dig på.
 

Sjukling

Varit sjuk ända sedan jag kom hem från min resa. Det suger verkligen och jag vill bara komma igång med vardagen igen. Framför allt komma igång med hanbollen och träningen. Men nu ska jag ta vara på min sista vilodag och kolla Inglorious bastards och smutta på en ramlösa.
 

St Anton

Kom hem redan i fredags från min nyårsresa. Helt slut på energi och dödsjuk har jag även lyckats gått och blivit, men värt var det iaf haha. Helt såld på skidor, och afterskii haha... Jag anlände på tisdagskvällen och vi drog en riktigt skön utgång med både barhäng och clubande. Det var jag, Hanna, Hannas rumskompis, Kusin och vänner som gick ut och skakade loss. Dagen efter blev min första skiddag och den var väl sådär haha, har inte åkt skidor på år och dar så det tog ett tag innan jag började hitta känslan. På kvällen skulle vi fira in det nya året, det blev en mysmiddag hemma och sedan kanske ett lite misslyckat nyårsfirande. Som tur var blev min sista kväll riktigt bra istället med både afterskii och utgång. Min sista skiddag var även den riiiktigt bra, perfekt väder och både mys i solen och i backen då jag måste säga att jag redan bara på de få timmarna vi åkte hade hunnit blivit mycket bättre. Hade gärna stannat ett tag till, men tror det var för mitt eget bästa att jag åkte hem haha.
 
Dag 1, inte riktigt lika bra väder som andra dagen, men helt ok.
Nyår. Jag lyckades få svavel i ögat när vi kollade på fyrverkerierna, gjorde svinont kan jag säga.
Dag 2.
Äter lunch i solen och jag unnade mig mina favvisar och Hanna pommes med majo.
Rundvandring i den helt fantastiskt fina staden.
Så ledsen att jag hade glömt min laddare till kameran så fick ta med min dåliga mobil istället, tyvärr.
 
 
 

RSS 2.0