Mimmi har gjort det igen

 
 

 
 

Bhar - Sara

Supersöta bhar från Twilfit. Världens skönaste.
 

Rosebud

Nyinköpt från Rosebud - Loungewear
 
 

Money on my mind

 

Green and pink

Köpte två bikinitrosor som kommer matcha bra till min bikini från tidigare!
 

Morsdag

Igår var det Morsdag och den spenderades hemma hos mormor och morfar. Vi myste mest och åt gott. Till middag blev det grillning och till efterrätt hade mormor bakat en supergod rabarberpaj. 
Grattis på morsdag i efterskott mamsen, du vet att jag älskar dig min moder&natur
 

Grillning

Efter dagen på båten åkte vi hem till Kakan och Miwi för att grilla och äta gott. 
 

Mayaskirt

Mitt fynd med mormor härom dagen. En jeanskjol från Twist&Tango som är superfin att dra upp i midjan och ha något fint instoppat till. Den är lite längre och eftersom att jag inte är så lång så passar det bäst så. 
 

Gupp i solen

Sitter just nu i solen och guppar på Cookies båt. Insåg för första gången att jag faktiskt är fri från skola om ca en och en halv vecka. Känns helt sjuk hela tanken. Nu börjar snart livet. Det som jag har längtat efter så himla länge. Nu ska jag verkligen njuta av alla upp och nedgångar, fester och allt livet har att ge! Nu jävlar ska jag köra klackarna i taket

Labaguette

Nu är allting klart inför studentmottagningen. Det blir Mexikansk buffé från Labaguette och till efterrätt ska mamma baka sina oemotståndliga tårtor. Längtar sååå tills jag får sätta tänderna i allt gott. 
 
Det kommer att serveras
Grillade majskolvar, chilimarinerade kycklingvingar, böngryta, kycklinggryta, köttfärsröra, grillade chorizos, enchiladas och en massa goda tillbehör för nachos och tortillas. 

Mormor & Morfar

Igår efter att jag och mamsen varit hos kiropraktorn släppte mamma av mig hos mormor och morfar. Vi åt en mysig middag och min morbror var även där på ett litet besök.
Efter det gick jag ut och la mig på baksidan för att få lite kvällssol, där blev det även en liten nap innan vi hamnade i soffan och myste framför tvn!
Sen gick vi och la oss. Vi vaknade ganska tidigt då vi hade planerat att åka in till stan och shoppa, så vi gjorde en god frukost innan vi slank ner i våra klänningar och åkte in. Vädret var helt magiskt.
Efter några timmars springande fram och tillbaka satte vi oss och lunchade på NK. Maten var gudomligt god och jag längtar redan till nästa gång. Jag tog kantarell och champinjonstuvning på ett supergott bröd med parmensantäcke och mormor tog en toastskagen. Till det drack vi ett Australienskt rosé som var super.
Sen återgick vi till shoppandet och avslutade dagen med att besöka Magnums popupstore. Det kan helt seriöst varit den godaste glassen jag ätit och alla som jobbade där var hur gulliga som helst.
Vi mötte upp syrran och Janne på Levinskys en snabbis också för att mormor skulle lämna Emmas försenade presenter och ta med sig Rita hem.
Två superdagar helt enkelt!
 

Svandammsparken

Igår var mitt sista arbetspass på ett litet tag och skolan är jag ledig ifrån, så idag gick jag till parken och myste med vovvisen, äntligen är det jag som får njuta av solen!
 

Cupcakes

Hur gulliga är inte våra grannar? Igår hade de lite brankalas för Ludde som fyllde 1 år gammal och imorse hittade pappa den här hängandes på vår dörr. Kan bara nämna att de var helt sjukt underbart goda! 
Cupcakes for life

 
 

Solfrukost

Imorse innan det var dags att åka till jobbet gjorde jag i ordning min frukost och gick ut och la mig i solen för att avnjuta de enda soltimmarna som jag kunnat åstadkomma. Kan säga att jag njöt till tusen, snacka om otur att behöva jobba hela dagarna när det är ett sånt kanonväder!
 
Lingongrova med ägg och avokade, keso och körsbärstomater. En latte på det, tack.
 

Carrera 57

Idag när jag och Christine drog en repa inne i stan sprang vi in på synsam. Jag har nämligen kollat runt lite på nya solglasögon. Jag har alltid varit ett fan av Carrera, så nu när mina gamla solglasögon gick sönder tänkte jag gå tillbaka till Carreramärket. Är helt kär i Carrera 57 modellen. Dock är det typ den enda modellen som sitter bra på, för de allra flesta ser så breda ut på mig. Har inte bestämd mig till 100% än, men det lutar mot dessa! Finns så otroligt många fina designs på modellen också så snacka om beslutångest.
 
 

JT and the tennessee kids

Igår var det äntligen dags för min efterlängtade Justin att uppträda i Tele2arena!! Jag och Hanna möttes upp runt 09.10 för att börja köa. Det var sjukt kallt ute och det regnade, så det var inte det roligaste vädret direkt, men vi befann oss ganska mycket inne i globen centrum där vi fick värma oss och var vi inte där satt vi under paraplyerna och käkade chips. Efter en lång väntan med många trötta miner så kom vi äntligen in och kan bara säga att det var så sjukt värt det! Hade en helt underbar kväll längst fram hos Justin, och han och hans team var så sjukt bra!! Har en massa bra videos, men tyvärr inga superbilder.
 

Valborg

Hade en riktigt lyckad valborgskväll med extremt mycket dans och en massa skratt!! Idag har jag och Hanna bara tagit det lugnt, myst och käkat sjukt god pizza. 
 
 

RSS 2.0