Bröllop

I fredags gifte sig min älskade bror med sin fina tjej Aileen! Bröllpet vart så lyckat och de var så fina tillsammans! 
Grattis!!!! Love you
 

Mamis birthday

Grattis mamsen på födelsedagen! Älskar dig
Lite av allt gofika som vi stoppat i oss!
 

Min morbror

Den största kämpen man någonsin kan föreställa sig. Den mest omtänksamma personen som funnits. En stor förebild för många. Alltid positiv, stöttade och fanns alltid där för alla andra. Jag kommer aldrig glömma min första bajenmatch du tog mig på, jag kommer aldrig glömma dig. Min fina fina morbror, tårarna slutar inte rinna. Jag önskar jag kunde få dig tillbaka. 
Jag saknar dig, jag saknar din sköna humor, jag saknar dina varma kramar och dig så mycket. Livet är orättvist. 
 
Här är förklaringen för alla som undrar varför jag inte riktigt varit mig själv. Och tack för alla som visat sitt stöd,det betyder jättemycket.

Kräftskiva 2014

 
 

Torsdagsutgång

Blev en riktig spontanare igårkväll. Efter träningen fick jag ett samtal av Hanna som undrade om jag ville följa med ut tillsammans med Gustav och hans kompis från USA som varit här på besök. Det var hans sista kväll så han ville gärna dra en utgång. Självklart drog jag på mig klackarna och åkte in mot staden. Kvällen var super, och det var länge sen jag fick kramas och prata skit med min Hannis, så det var på tiden!
 
 

Hvar 2014 - Del 1

 

Några favoriter

 
 
 
 

En söndagskväll

Kom precis hem från jobbet, hade helt glömt bort att mamma och pappa inte skulle vara hemma ikväll. Så nu blir det till att krypa ner i mjukisbyxan, eller rättare sagt mjukisshortsen, det är så galet varmt här hemma så man vet inte vart man ska ta vägen! Är alldeles för slö för att ställa mig och laga mat nu, så det får helt enkelt bli en frukostmiddag i soffan tillsammans med 8 mile!
Trevlig söndag på er!
 

Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter två fina veckor i Kroatien. Tyvärr blev inte min hemkomst så rolig som jag hade hoppats på. Min älskling har blivit allvarligt biten av vår grannhund, stackars Plura som inte gör någon förnär fick åka in akut och opereras. En tand är borta och antagligen har han även fått en fraktur i käken. Nu går han på morfin. Min lilla kille, har aldrig mött en hund med ett starkare psyke. Jag vet att han kommer ta sig igenom det här, för det måste han. 
 

RSS 2.0