Arrived

Nu har vi installerat oss på hemmaplan igen, och flygningen gick bra. Sista sittningen tog ca 8 timmar och var mellan Singapore och Brisbane, då hade vi turen att få fyra säten för oss själva. Lite otur med jetlagen bara den här gången, och känner oss fortfarande sömniga. Imorse vaknade vi 05.30, la oss och kollade några avsnitt Geordie shore innan vi åt lite frukost och tog oss iväg på en lägenhetsvisning. Som för övrigt gick jättebra! Nu har vi precis vaknat från en nap och ska börja göra oss iordning för kvällen. Vi firar ju nyår 9 timmar före er hihi. Kvällen kommer nog bli grym, och vi startar hemma hos Blake och killarna med några predrinks. Sen ska jag och Emelie till Stingray och käka middag. Sen möter vi upp resten av gänget på stranden under 12-slaget.
Haha den här ryggsäcken köpte jag och Emelie till Blake för att han var så gullig som kom och hämtade oss på flygplatsen mitt i natten! Känns underbart att vara tillbaka. Vi är så lyckliga här. Men saknar er också såklart!

Mina vänner

Hej, vill bara skriva ett par snabba rader. Vill bara säga att jag är så jävla blessed som har världens finaste vänner, och familj såklart, men det här inlägget tilldelar jag till alla mina tjejer. Jag älskar er, from the bottom of my heart, ni är bäst och jag klarar mig inte utan er. Tack för att ni är ni, och för att jag aldrig behöver vara orolig eller rädd att ni ska lämna mig. Trots att jag för tillfället lever på andra sidan jordklotet.


Sweden

Haft två supermysiga veckor hemma med nära och kära, trots mycket jobb. Har hunnit med att käka burgare med Bettan & Sofia, hängt med min snäcka Emelie, myst tillsammans med Hannisen, varit barnvakt åt min lilla älskling, gjort mig fin i håret, sprungit på en massa läkarbesök, spanat på handboll, och varje morgon startar med ett avsnitt Game of thrones tillsammans med papi. Det är inte mycket ledig tid på mitt schema just nu, men det är så himla härligt att se alla igen. Som jag har saknat er!
Imorgon ska jag vara tidigt på jobbet för att servera kaffe & pepparkakor under luciadagen. Nu, paradise hotels finalvecka!
 
 

Strax!!

Ska strax dra ihop ett blogginlägg, ska bara finna lite tid åt det, puss på er

RSS 2.0