Senaste update

En snabb liten update från de senaste dagarna. Igår åkte jag och Mini in till surfers och fyllde i ett par ansökningar till lägenheter, åt på vapiano och myste lite på stranden i eftermiddagssolen. Sen kom Marc och hämtade upp oss för att åka över till Allan som hade lagat storkok. Maten var helt fantastisk god. Efter det åkte vi hem och myste med film. I Tisdags var Blake ledig från jobbet, och då tog han med oss för att testa paddle boarding, det var så himla mysigt och sjukt roligt. Var lite komiskt när vi upptäckte att vår bräda som jag och Mini delade inte hade någon fena på undersidan haha. Inte konstigt att vi hade det så svårt att styra haha! På kvällen lagade Blake middag till allihopa och efter det gick vi till Casinot i Broadbeach. Resten av dagarna har vi mest slappat och jagat lägenheter. I lördags hade vi hemmafest och firade att killarna klarade inspektionen av huset och ska få bo kvar! Livet leker med andra ord här borta på kusten.
 

Music

Tänkte dela med mig lite av musik som vi lyssnar mycket på här borta, enjoy!
Vad vi myser till:
 
Vad vi festar till:
 

NYE-mingel

 

Good morning

God morgon från paradiset. Imorse vaknade jag vid 11-tiden och då kom Blake in med frukost på sängen till mig och Mini innan han åkte till jobbet. Världens bästa Blake! Sedan dess har vi bara legat och myst i sängen, njutit av ett svalt rum (har nämligen regnat hela natten) och lyssnat på lite musik. Nu hoppade Mini  in i duschen och då passade jag på att skriva lite till er.
Igår åkte vi en snabbis till stranden med en del av gänget, sen mötte vi upp resten hemma hos Allan som hade ordnat en jättefin BBQ! Så vi myste lite där innan vi åkte hem och duschade av oss, sen gick vi på bio och kollade Moana. Blake och Emelie somnade, men Marc och jag kollade faktiskt klart på filmen. När vi kom hem myste vi lite i vardagsrummet innan vi gjorde oss i ordning och la oss och kolla på Insidious, eftersom Blake inte hade sett den innan.

Gott nytt år!

Jag ska försöka få ihop en summering av mitt 2016 här på bloggen, men det kommer nog ta lite tid. Så länge tänkte jag berätta om mitt nyårsfirande. Det började hemma hos Blake och killarna, där vi myste i solskenet, körde lite drinklekar och umgicks. Sen gjorde jag och Mini oss nyårsfina och åkte till Stingray, ett lyxhotel där vår vän Tim jobbar i baren. De hade ordnat ett nyårsevent som Tim bjöd in oss till. Han hade fixat VIP-band som gjorde att vi fick gratis inträde, mat och dryck. Vi hade så himla mysigt och trevligt, det passade verkligen oss perfekt eftersom vi var så trötta fortfarande. Efter att vi ätit och druckit gott så gick vi och mötte upp Blake på stranden vid 12-slaget. Tanken var att vi skulle tillbaka till Stingray, men det slutade med att vi åkte hem.
Älskar min klänning! & Älskar henne!
p.s Glassarna vad gjorda med Baylies och var suuupergoda

RSS 2.0