Sry

Ledsen för uruselt bloggande. Men har fortfarande inget wi-fi förens 4 mars. Då lovar jag att bli bättre! 
 
Nu har skolan börjat med o-week(som är inledningsveckan) och vi har varit där och fått information, kollat runt och träffat lite lärare och elever. Jag är så himla nöjd med allting och ser verkligen fram emot skolan! 
 
Annars mår vi hur bra som helst, äter gott, solar, festar och upplever surfers helt enkelt. 

Dancehall - smakprov


Dancehall

Igår testade vi på Dancehall för första gången i våra liv. Både jag och Emelie äälskade det, det var så grymt kul. För er som inte vet vad det är för dans, googla! Det här var att skaka rumpan på en helt ny nivå haha.
 

Semlor i Aussie

Äntligen fick vi till det. Emelie har kämpat med att få till semlor här borta, vilket varit en utmaning då de inte har varken mandelmassa eller bittermandlar för att göra egen. Men de löste vi med att köpa hem Amarettolikör! Fungerade hur bra som helst, man bara kokade bort alkoholen. Resultatet:
Medans jag däckade i sängen efter bara ha sovit 4 timmar på två dygn så fick jag vakna upp till dessa underbara. You rock girl.

Valentine's day

Liten update. Vi hade varit ute på lördagskvällen, så vi spenderade mest hela söndagen sovandes i solstolen. Men eftersom att det var alla hjärtansdag och vi hade planerat in en utgång då så fick det bli två kvällar i rad. Vi har det så sjukt roligt tillsammans, flamsar och tramsar mest hela tiden. Finns inget stopp. Vi går runt med smilegropar dygnet runt. Sen lite sol och bad på det, kan det bli bättre?
Nu ska jag gå och hjälpa mini med att smörja hennes rygg, poolen här kommer vi.
 

Mini 21

Igår fyllde min älskling 21 hela år! Vi firade med att först äta en födelsedagsfrukost, sen chilla vid poolen, äta födelsedagsmiddag och avsluta det hela med drinkar och dans. Men eftersom att vi sitter ihop så har det varit svårt med att planera överraskningar och presenter haha, därför bjöd jag henne på detta istället:
 

Minions

Myser i mina minions! Tänkte så mycket på syrran när jag såg dessa, så var tvungen att köpa hem dom.
 
 
 

Pacific fair

Idag har vi besökt det stoa shoppingcentrumet Pacific Fair och hade en riktig shoppingdag. Hem fick vi med oss: flera par shorts, en klänning, ett par kängor, en mascara, en schysst högtalare, papperskorgar och några fler galjar till vår walk in closet. Sen får vi ju inte glömma att välkomna våra mycket älskade Nike air max dojjor, väälkommen.
 
 
 
 

Bar crawl

Första utgången igår!
Vi var på Bar Crawl och besökte Cocktails, Vanity och Sin City. Vi tyckte bäst om sista klubben, där spelades ganska mycket Rnb som vi älskar att dansa till. Känner på oss att vi kommer ha mycket roligt där. Detaljerna utesluts på bloggen men, we are in love with this place.

Beach day numero uno

Nu när vi är klara med allt praktiskt så fick vi äntligen njuta av vår första dag på stranden!
Råkade mosa en stackars fjäril haha. Men den klarade sig bra och flög sen iväg oskadd.

Living the dream

Nu har vi äntligen installerat oss i vår nya lägenhet. Skurat, tvättat och dammat. Inhandlat nödvändigheter och slängt in kläderna i vår Walk in closet. Här kommer lite bilder! Men långt ifrån alla. Så fort vi skaffat wi-fi lovar jag att dela med mig av fler.
Före och efterbild på vårat sovrum:
Vårat badrum!:
En liten del av utsikten från vår balkong:
Och sen en liten del av vardagsrummet:
 
 

RSS 2.0