Sommarnytt

Följde med mamsen och mormor till skärholmen igår och hittade denna sötnosen.
 
 

Midsommarsånger

 Shots & Squats
E de fest?
 
Ta de inte allt för seriöst haha.

Midsommar 2015

Den perfekta Midsommaren. Började med en mysig midsommarlunch tillsammans med familjen. Syrran hade fixat såå god mat och mamma hade gjort sina egna köttbullar och bakat sin berömda tårta. Tyvärr hann jag inte med att smaka den innan jag skulle vidare. Men det gjorde inget för jag fick min del morgonen efter istället. Mötte upp Christine i Slussen och vi drog vidare till en riktig superfest i Täby. Killarna hade förberett så himla bra och fint med partytält, infravärme, fri bar, bra högtalare, femkamp och grillning. Vi hade med andra ord en riktigt grym kväll.

Nygammalt

Igår myste jag och mami på Nygammalts uteservering. Njöt så länge solen varade men sen blev det lite för kallt för att sitta ute, så då gick vi hem och tog en promenad med Plura.
Mamma tog en Kräft & Avokadosallad och jag tog en Scampigryta. Var jättegott och mysigt.
 

Summerburst 2015

 

SB 2015

 
 

Vapianomys

Idag åker min älskling till USA och kommer vara borta från mig i hela 3 veckor. Därför tog vi en liten mysmiddag på Vapianos uteservering igår. Sedan behövde Hanna åka hem och packa och jag var tvungen att fixa lite inför SB.
 

Jeansshorts

Har för första gången i mitt liv hittat ett par jeansshort som sitter helt okej. Jeans som sitter bra är lätt som en plätt för mig att hitta men det är just när jeansen blir till shorts som jag har haft någon slags förbannelse som vilat över mig. Alternativen har varit att de antingen är förstora i midjan eller att de står ifrån rumpan så shortsen mer eller mindre ser ut som en kjol. Sedan vägrar jag gå runt med halva asset framme som tydligen är en stor hitt. Det har med andra ord bara varit att braka och välja för mig, not. 
 
 
 
 

Gotländska jordgubbar och mjölk

Idag bjöds det på Gotländsk mjölk med jordgubbar i fika rummet. Pär hade fraktat hem en del efter besöket på sitt landställe. Kan varit bland det godaste jordgubbarna jag ätit och mjölken var inte att tala om. Nu är det officielt SOMMAR.
 

Klackar

Dessa snyggingar fick följa med mig hem igår, de är verkligen helt perfekta till min bruna skinnjacka! Inte nog med det, fick de även lite billigare också, ett riktigt höjdarkap. De var som gjorda för mig, dels för att det var det sista paret men också för att  jag även har gått och trånat på ett par liknande ifrån Scorett som jag varit inne och testat flera gånger men som aldrig gav mig den där rätta känslan, så när jag såg dessa var det utan tvekan mina!

Slingor

Kom hem för en stund sen. Har varit inne i stan hela dagen och hann med både shopping och ett besök hos min fina fina frisör. Tack världens bästa Mimmi som jobbade extra för min skull, vad hade jag gjort utan dig? Vi la i lite slingor för att göra det lite ljusare nu till sommaren så att jag slipper bleka det i solen, är såå nöjd.
 

Söndags Taco

Mamma och jag myste med Tacos till Dirty Dancing igår medans vi väntade på att pappa skulle sluta jobba. Det var verkligen så himla gott och för en gångs skull uppskattade faktiskt mamma också maten. Hon är egentligen inte så förtjust i Tacos (hur nu det ens är möjligt) men igår fick vi verkligen till allt så perfekt.
När pappa väl kom hem så fortsatte vi att mysa med blåbärspaj och ett avsnitt Ray Donovan.
 
 

Numero tres

Mina snyggingar!

Kims Student

Missade Kimsan utspring i Onsdags men fick höra i efterhand att hennes dag hade varit superlyckad. På kvällen åkte mamsen, papsen och jag över till hennes mottagning och det bjöds på supergod plockmat och vin. Tråkigt att man inte var ledig så att man kunde vara med och fira hennes dag lite mer, men så är livet ibland tyvärr. Hon missade hela min stora dag förra året eftersom att hon var i USA då..
 

Nekad

Kvällen startade hos fina Sanna med middag. Sen tog vi taxi in till Medis och mötte upp Patrik och hela tyresös dam och herrlag. För många fortsatte kvällen på Solidaritet men jag fick åka hem haha. Vakterna tyckte att jag var för ung, och det är första gången jag blir nekad någonsin haha. Lite tråkigt att jag inte kunde få vara med och dansa men såklart ville jag inte förstöra kvällen för de andra så jag åkte hem och kröp ner i sängen. Nu såhär i efterhand gör det inte så mycket, skönt att inte vara bakis! Så ska strax gå och inhandla min och mamsen middag till ikväll. Vi ska ha en myskväll med Tacos.

Bikinitopp

Beställde precis hem denna goding. Köpte den i en för liten storlek förut och sedan tog den slut i butik. Så nu får jag hålla tummarna för att denna passar bättre! Love it.
 

Pizza Hut

 Gårkvällens middag
 
Vi myste på Pizza Hut innan bion. Filmen var lite av en besvikelse men helt Ok!

Spy

Kommer bli en riktig mysfredag på Heron tillsammans med Frida och Patrik ikväll. Först lite käk och sen förhoppningsvis en bra film. Känner mig inte helt 100% ännu så jag ser verkligen fram emot att ta det lite lungt och få sova ut imorgon, innan det är dags för bravader igen.

Favorit

Är så lycklig, idag lagade mamsen min absoluta favortirätt. Fick helt enkelt Fredagskänslan redan på Torsdagen! Kunde även ta mig till gymmet idag efter att ha varit alldeles för dålig för det innan. 
Lax med färskpasta och mammas egna citronsås på creme fraiche!

Stripes

Jag är verkligen ingen skjort-tjej egentligen, men denna föll jag för bums.
Så snyggt med blått och vitt till bruna detaljer som väska och skor tycker jag.
 

Personlig

Har så mycket jag vill skriva så vet inte vart jag ska börja någonstans. Jag är för det första inte speciellt personlig här i bloggen. Men nu tänkte jag göra ett undantag. Måste bara få skriva av mig lite. I de flesta fall är det när man mår dåligt som texterna brukar flöda. Men just nu känner jag precis tvärtemot. Jag älskar ungdomen, jag älskar att jag har hela min framtid framför mig med både en massa roligt att se fram emot men också alla de svackor som följer med på vägen. Att jag inte riktigt ännu behöver ta ansvar för någonting annat än mig själv. Friheten att testa nya saker, att möta nya människor och att följa sina drömmar. Att få fokusera på att ha roligt så mycket som det går och njuta av både då, nu och framtid. Självklart kommer motgångar, men det är sådant man får ta sig igenom, och när man gör det känner man sig så mycket starkare. Jag är lyckligt lottad som har en sådan fin familj som jag vet alltid kommer stå vid min sida vad som än händer och som hjälper mig när saker tynger en. Idag mår jag bra, idag mår jag riktigt bra. Jag vet hur det känns att inte må såhär, eftersom jag mådde så otroligt dåligt under mina 3 år på gymnasiet. Visst jag kunde skratta och ha kul, men innest inne så kände jag ingen genuin lycka. Men idag är jag lycklig på riktigt. Jag älskar min familj, jag vet vilka vänner som är mina äkta, jag trivs oerhört bra med mig själv och jag har lärt mig att uppskatta en massa saker. Jag tror definitivt det här med Australien har hjälpt mig en bra bit på vägen då jag inte längre behöver oroa mig för framtiden på samma sätt. Men vill bara tillägga att bara för att man inte har några fasta planer för hur framtiden ska se ut så betyder det inte att man ska gå runt med ångest. Allt kommer att lösa sig ändå, och huvudsaken är att man har roligt på vägen och att man mår bra så mycket som det går..
 
Jag har lovat mig själv att ALDRIG säga nej till någonting som jag vill, för det man ångrar mest är det man aldrig gjorde och klyschigt nog lever man bara en gång och det ska jag ta till vara på. För en vacker dag har åren flygit förbi och jag tänker inte ångra en sekund av det liv jag då har levt.

Interior inspo

 

RSS 2.0