Första adventmys

Ordnade till min öppna spis med lite julmys idag, sen kom syrran och Janne över och åt mammas underbara mat som hon bjöd på, kycklingfilé med klyftpotatis, världens godaste champinjonsås och en mozzarellasallad. Gissa om jag längtar till lunchen imorgon?
Före och efterbild
 

Lång vecka

Igår efter att jag kommit hem från Eskilstuna (Var och kollade lite handboll med Frida och Patrik) så däckade jag i sängen. Har inte känt mig såhär slut på evigheter. Vaknade imorse vid 06.00 och började i princip gråta för att jag fick för mig att jag var tvungen att kliva upp, som tur var kunde jag ju somna om. Fick inte så mycket sömn förra helgen om man säger så, men den var magisk iaf. Premiärmatch med GT och överraskningsfest. Nu ska jag gå och träna lite innan David hämtar upp mig, vi ska dra en bio på Heron tänkte vi. Hare!
 
hahaha, finaste laget <3
 

Första Bullbaket

 
Igår åkte jag hem till Hanna och julbakade lite med henne. Min älskling drar ju till Österrike nästa fredag och i helgen ska hon inte vara hemma så får verkligen passa på att samla ihop lite Tadienergi innan hon lämnar mig i några månader ❤ Måste inflika att bullarna blev riktigt lyckade också! Vi snodde Leilas recept på saffransbullar och så klart att resultatet blev bra när två wifeys gjorde dom 😉
 

Pauluns

Har precis surplat i mig Pauluns supergoda soppa och kollat på PH-avsnittet jag missade igår. Upptäckte den här soppan förra veckan när jag hade glömt matlåda, blev sjukt förvånad över hur god den var. Därför måste jag bara rekommendera dessa, de är proppade med naturliga råvaror och helt utan konserveringsmedel och annat. Bara att värma på i en kastrull eller köra i mikron. Har inte smakat på laxsoppan ännu, men hittils är kycklingsoppan min favvo.
 
 

Höstsöndag

Elvira kom över på lite middag, sen myste vi ner oss i soffan med tända ljus och te. Perfekt segsöndag!
 

Spakväll med Frida

Igår mötte jag upp Frida i Lilje för att handla upp oss lite inför myskvällen. Var så himla skönt att bara få slappa och mysa. Vi färgade ögonfransarna och gjorde ansiktsmasker, lagade god mat, drog ihop en magisk rockyroad, drack te och kollade film. Har inte ätit så mycket godsaker på länge, ibland är det verkligen det bästa som finns! Så tack Fridis för den kvällen!
 
 

London shopping

Här är lite av londonshoppingen! Blev inte så mycket, men är såå nöjd.
1.
2.
3.
 
1. Zara 2. Mango 3. VS - fast min är i svart och leopard
Sedan handlade jag även ett coolt linne från Zara, 3 st bhar och en mjukistopp från VS och en riktigt snygg väska från Aldo.


Londonlåten - Cheerleader

 
 

London 2014

E det här det e party?
 
 
M&M WORLD
 
 
Spatime på vårt underbara hotellrum
 
 
En massa god mat och en hel del fika!
 
 
Och två dagar utav världens godaste frukost.
 
 
 Ännu en riktigt grym resa. Älskar dig syrran av hela mitt hjärta.
 
 
 
 
 
 

Längtar hem

Åå längtar så mycket tills jag slutar och får åka hem. Är fortfarande så himla trött efter Londonresan, så ska bara slappa, packa upp väskan, fixa naglarna, bädda rent i sängen och mysa med mamsen! Självklart ska jag lägga upp lite bilder här på bloggen också 😉


Bästa kollegorna

Har känts bra hela dagen, enda tills jag faktiskt slutade och insåg att jag inte kommer komma tillbaka igen. Blir helt tårögd av tanken och kommer verkligen sakna alla supermycket. Mina underbara kollegor hade även ordnat en jättefin present åt mig och jag blev verkligen verkligen superrörd. Tack sååå mycket för presenten och fina minnen, puss på er och vi syns snart igen.
 

RSS 2.0