The coffee club.

 
 

Första dagen i Aussie

Knappt varit här i ett dygn och är redan kär. Resan har gått alldeles utmärkt och just nu är vi incheckade på ett hotell vid havet och 1 minuts promenad till bargatan. Atmosfären här är helt otrolig, alla är så extremt trevliga och sociala att man knappt tror det är sant. Vi lever som i en dröm.
 Imorse vaknade vi runt 5-6 tiden, då drog vi en snabbis till stranden för att morgondoppa oss, sedan gick vi hem och gjorde oss i ordning för att gå ner till ett fik och äta lite frukost. Annars har fokus legat på att hitta en lägenhet, vi längtar tills vi skaffar oss vårat eget.
 
Tyvärr har min lilla älskling lyckats blivit magsjuk så har precis varit nere och köpt vatten åt henne.
Utöver det mår vi  bra.
 
Har inte något jättebra wifi ännu, vilket gör det svårt att kontakta alla, men lovar att höra va mig senare och visa er lite bilder. Saknar och längtar efter er, puss och kram!

Hejdå Sverige

Nu har jag och Mini lämnat Sverige för nya äventyr! Första flygresan gick hur bra som helst och vi ska alldeles strax kliva på planet från Dubai nu. Puss och kram!
 
 

iMax

Haha ååh min lilla Zev i iMaxglajjorna!
 

Star Wars

Imorse åkte jag, syrran, janne och pappa in till Mall of Scandinavia för att kolla Star Wars, medans mamma stannade hemma och passade Zev. När bion var klar mötte mamma & Zevisen upp oss för att gå och ta en lunch. Nu är vi hemma igen och ska strax sätta igång med familjemiddagen!
Bion var megabra och vi flamsa och tramsa lika mycket som vanligt haha!

Ramblas-tapas!

Min sista lördagskväll spenderade jag på min favoritrestaurang tillsammans med min favorittjej. Hade en helt perfekt kväll. Te Amo!
Maten var himmelsk och sällskapet lika så.

Pandabrunch

Var så mysigt imorse när jag vaknade. Mötte upp Amanda vid Coop (helt underbart att hon nu bara bor 1 minut ifrån mig) och handlade lite till vår brunch. Sedan hade jag tagit med pannkakor hemifrån som mamma hade gjort. Vi myste mest i hennes nya lägenhet och snackade om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör. Sån supermysig start på dagen.
Det är så många jag kommer sakna, men så skönt att veta att ni alltid finns där ändå. Amanda du är en sån fin vän, kunde inte funnit någon bättre där uppe i Falun!

Svenska Hamburgeköket

Sofia, Beatrice och jag tog vår sista lunch på Hamburgeköket tillsammans. Var riktigt mysigt och en himla bra start på helgen. Kommer sakna er tjejer!
 

Sista veckan

Nu har min sista vecka gått, eller rättare sagt sprungit förbi. Det har varit en stressig vecka med att hinna träffa alla mina nära & kära så mycket jag kunnat, och trots det har jag inte hunnit med. Men i Onsdags sov jag över hos mormor & morfar. Vi åt supergod mat och myste en massa framför tvn. På Torsdagen åkte jag hem till syrran för att vakta Zev och senare på kvällen hade jag min sista handbollsträning. I Fredags kollade jag och pappa lite serier och jag lunchade sen med Bettan och Sofia. På kvällen åkte mami, papi och jag hem till sis & Zev, vi lagade middag tillsammans och kollade såklart på handbollen. Idag har jag brunchat med Amanda och ätit tapas med Frida. Imorgon kommer det bli en hel familjedag.
 

Frisörsnygg

Precis kommit hem från underbara Mimmi, så nu är även håret redo för Australienäventyr! Blir alltid lika nöjd, Tack såå mycket fina du.
Före:
Efter:
 

Levinsky


Blev en lunch på Levinsky med syrran!

Min kärlek

Mosters lilla kille
 
 
 

Bra helg

Haft en jättebra helg! I Fredags bjöds det på mysig middag och bio av David & i Lördags spelade jag nog min sista match tillsammans med Sannadal som slutade med vinst och senare på kvällen firade vi min fina Frida som fyllde 24. Wop wop.
 

Ut med det gamla

Ut med det gamla och in med det nya som det brukar heta. Men den här gången är det bara ut med det gamla som gäller för mig. I två dagar har jag nämligen hållt på och rensat hela mitt rum, varenda liten kvadratmeter. Har fyllt två stora sopsäckar och nu ekar det nästan här inne. Det var med andra ord på tiden. När jag kommer hem från min resa hoppas jag att kunna fylla upp rummet igen med saker jag faktsikt använder! Har varit jobbigt, men fantastiskt skönt måste jag säga.
De enda pauserna jag har haft är när jag ätit min frukost och varit ute med vovvisen.
 

Word

 

Familjetaco

Idag har jag bara slappat, fixat lite inför resan, kollat Walking dead och varit till gymmet. Efter det drog mamsen och jag ihop lite tacos medans pappa kollade fotboll, mmm mammas goda Guacamole kan man dö för.

Classic Yoga Pant

Precis beställt hem nya yogapants från VS. Har slitit bra på mina som jag köpte tillsammans med syrran i London för två år sen haha. Fast denna gång ska jag testa utan mudd. Finns nämligen inga skönare.

Crêpes

Idag blev jag och mamsen bortskämda med middag hemma hos Syrran, Jan och Zev. Syrran bjöd på sina berömda Crêpes med svampstuvning, och det var helt underbart goda!
 

Åk inte!

 
Kommer sakna honom så mycket att ord inte kan beskriva. I 10 år har han sprungit runt mina ben, tröstat mig när jag varit ledsen och fyllt upp tomrummet när man varit ensam hemma. Att lämna honom känns extra tungt. Han kommer inte förstå varför jag helt plötsligt försvinner, och vem vet hur gammal han kommer orka att bli?
Min lilla vovve, som jag älskar dig.
Har känslan av att han inte vill att jag ska åka...
 

2015

Året jag blev moster,  min mamma fyllde 50, min mormor 75 och jag hela 20 år. Året jag tog körkort, sa upp mig från KG Knutsson och bokade mina framtidsplaner. Året jag bytte handbollslag, träffat nya vänner för livet och blivit lite småkär. Året jag lärde mig att älska Sushi, gjorde blowjob i en bar och festade hos Ingrosso.
Tack för ett grymt och fint år!!! Nu blickar vi fram mot 2016, hit me!

Daniél på besök

Hämtade upp Daniél på Centralen i Lördags, vi käkade på Hamburgeköket och gick på bio. Sedan har vi bara myst, varit inne i stan och lirat Chicago innan det var dags för Daniél att åka hem och packa om väskorna inför alperna. 
Jätteglad att han kom upp och hälsade på mig en sista gång innan jag åker!
 

RSS 2.0