Nytt kapitel

Imorgon blir mitt absolut sista pass på ICA! Känns väldigt konstigt med tanke på att jag jobbat där enda sen första ring. Kommer absolut sakna alla fina kollegor och roliga minnen, men nu  är det dags att vända blad och börja ett nytt kapitel. Få vara ledig när man ska, veta att efter fredag är det helg, få ha ett heltidsjobb och såklart nya utmaningar. Bye bye ICA farsta och Hello Wise IT.
 

Detox

Kom hem från träningen för någon timma sedan. Har precis stoppat i mig lite mat och druckit mitt favorit-te. Sitter och inväntar PH nu, sen ska jag dyka ner i sängen och få lite skönhetssömn hihi. 
Min kamera hade dött så fick nödanvända mobilen, vilket resulterar till sjukt dåliga bilder.
 

Bajen

Åkte in till Eriksdalshallen och mötte upp Frida och Patrik för att kolla bajen lira mot H43. Bajen vann trots att de slarvade så mycket, skööönt. Efter matchen fick jag skjuts hem i ruskvädret och nu ska jag käka lite middag och slänga mig i soffan!
 
 

Mind Control

Precis invigit ett utav mina superfina vinglas som jag fick av Syrran och Janne i födelsedagspresent förra helgen! Gynnings konst speglar sig på olika kvinnor och sinnestillstånd som hon mött genom åren, och just det här glaset står för Mind Control och jag bara älskar det. Tack världens bästa syster ännu en gång!
Trots att detta är rödvinsglasen så blir det vitt vin för min del haha! Nu ska jag fortsätta att njuta av lördagskvällen med film!
 
 

Peanut butter cup

Idag när jag följde med mamma och pappa till Liljeholmen för att handla lite mat så hade B&J's extrapris och det var en jättetrevlig kille som stod och delade ut smakprover åt alla. Jag som länge gått och undrat om Peanut butter cup glassen skulle smaka gott fick idag svaret. Så nu sitter jag här med min glass och njuter till tusen. 
 
 

Stövel-jakt

Som jag har letat efter ett par schyssta stövlar, och äntligen har jag hittat dom! Dessa kommer jag ha mycket användning för i höst
 

Träningsfredag

Var och tränade lite axlar och bröst med papsen idag. Nu har vi precis ätit en supergod middag och ska strax krypna ner i soffan och slappa med film. Finns inte så mycket att göra en kväll som denna när man ska va på jobbet 07.30 imorgonbitti. 
Får trösta mig med att jag hade en grym förra helg tillsammans med min Mini, helt enkelt.
 

En sån dag

Idag är en sån dag man bara vill ligga hemma i sängen och mysa med Elle-tidningar, film och godis. Men tyvärr får man inte alltid göra det man känner för, så det är bara att ta sig i kragen och åka till jobbet, Ciao!
 

RSS 2.0