Amandas köttfärs

Slängde ihop en riktigt god middag idag som jag tänkte dela med mig utav. 
- 1 Gul lök
- 2 Finhackade vitlöksklyftor
- Köttfärs
- Champinjoner
- Soltorkade tomater
- Ca 1 tsk dijonsenap
- 1 köttbuljong
- Salt
- Chilikrydda
- 1 Msk tomatpuré
- Lite vatten
 
Toppat med lite parmensanost!

Vad önskar du dig?

Eftersom jag fyller 19 nästa helg så är det en fråga som dyker upp rätt ofta just nu. Helst vill jag bara ha en massa pussar, kramar, tårta och mina nära och kära vid mig. Men nu har jag faktiskt knåpat ihop en liten lista åt er på saker som jag känner att jag skulle bli superglad av!

Favoritchokladen
Någon fin sjal att matcha till skinnjackan nu i höst!
Ett par schyssta nagelfilar att kunna ha med sig i väskan
Gynnings superfina Rosé/vittvin-glas!
Upptäckte att björnborg nu fått in superfina stringtrosor i en massa färger. Grå, lila, svart och rosa är definitivt några favoriter!
 
 
 
 

London 2014

Säger bara, se upp London för här kommer omgång nummer 2 av systrarna Jodelsohn. Den 8 November får vi äntligen åka tillbaka till weekendparadiset!
 Kanske hinner vi med att njuta lite av SPA och musicals den här gången haha!

Varmare breddgrader

Snacka om att man längtar tillbaka till varmare breddgrader nu när hösten börjar smyga sig på! Drömmer mig bort till Hulahula beachclub.
 

Kims birthday

Här kommer några bilder från Kims födelsedagsfirande i lördags. Tyvärr hade jag glömt min kamera så har fått sno några i från Kims. Det var en trevlig kväll och det bjöds på supergod mat. Vissa av tjejerna fortsatte kvällen med en utgång, men jag var alldeles för trött och skulle upp tidigt på söndagmorgonen för jobb, så jag åkte hem och däckade i sängen.
 

Ett hejdå

Idag sken solen för dig min fina Pg, vill bara säga att jag älskar dig och saknar dig, men idag var bara ett hejdå för stunden, vi syns på andra sidan!




Paradise Hotell

 
Sitter och inväntar mitt älskade paradise hotell, bara några minuter kvar! Här kommer mina favoriter.

Eric
Chockerande, jag vet. Men det är faktiskt inte bara hans utseende som jag gillar, jag tycker han verkar ha en mysig utstrålning och vara en jättegullig kille. Men man har ju haft fel förut, så man vet ju aldrig haha.
Kristian
Han är så himla söt, man kan ju inte annat än skratta åt honom och hans tappra försök att passa in. Alltid jätteglad och en riktig stämningshöjare!
Joakim
Jag och mamma hade så gaalet kul åt honom de första avsnitten, när han tjaffsade om Ylva. Han åkte ut ganska tidigt men är nu tillbaka igen, så vi får väl se vad han kommer bjuda på för skratt den här gången! Sen är det så kul att han är så avundsjuk på Eric hela tiden!
Ylva
Jag kan ju inte direkt säga att jag gillar tjejen, hon är ganska bölig och falsk. Däremot är det mycket drama med henne vilket gör att det blir lite fart på hotellet.
 
Smail
Typ min favorit, jag älskar hur bra han spelar spelet! Älskar hans dialekt och sättet han pratar på också haha. Heja Smail säger jag bara!
 
Haha sen måste jag ju erkänna att PH är väldigt töntigt, men det är absolut ett bra tidsfördriv, speciellt om man känner sig lite nere

Nails

 
 

Oddmolly

Som många redan vet älskar jag Oddmolly, så tänkte dela med mig av några favoriter som lite inspiration
Helt kär i deras fina halsdukar
 

Söndagsfrulle

Igår överraskade jag mormor och morfar med ett litet spontanbesök, mamma var redan där och utan att jag visste om det var syrran också på väg dit. Vi stannade och snackade lite skit ett tag innan syrran skjutsade hem mig med vovven. Sen gick jag och hämtade lite mat från Svenska sushiköket till mig och pappa som precis hade kommit hem från Köpenhamn. Vi myste framför tvn med film och sen umgicks vi ett tag innan det var dags att sova. Imorse tog vi söndagsfrullen framför Edge of tomorrow (som faktiskt var rätt bra) och nu ska vi gå och träna! Trevlig söndag på er!
 

Shit va pin

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet som sedan avslutades med lite handboll. Känns sjukt bra att vara tillbaka på banan igen. Nu blir all träning mycket roligare också för att man faktiskt får användning utav den. Fått en massa ny motivation, I like!
 
Måste bara nämna att jag råkade ut för en ganska rolig men pinsam grej idag när jag skulle ta mig hem. Var lite osäker på vilken väg/buss som skulle vara smidigast att ta så frågade ett par som stod vid samma busshållsplats som mig. De sa att jag skulle hoppa på samma buss som dom till Norra sköndal för att sedan ta en buss till gullmars därifrån. Nice tänkte jag och hakade på dem. Sen när vi då står och väntar vid den andra busshållsplatsen spelar jag ganska hög musik i mina hörlurar, precis som jag alltid gör. Bussen kommer och jag kliver på först, lite smidig som jag då tänkte va hade jag lagt busskortet i ytterfacket på väskan, men när jag drar fram kortet känner jag att det sitter fast nånting på det, vilket visade sig vara ett trosskydd haha. Lite diskret försökte jag få bort det, men det var ju bara att ge upp. Så både kort och skydd fick följa med upp, och busschaffören tyckte nog det var jobbigare än vad jag själv tyckte haha! Lite halvsjukt var det också att musiken i mina öron spelade Shit va pin, ingen dålig tajming där inte!
Drog på mig Hannas myströja imorse också, inget dåligt val, man tackarrrrrr! Puss och godnatt på er allihopa
 
 

Syrrans Crêpes

Sov hos syrran och Janne i måndags. Så himla skönt att bara kunna hoppa på gröna linjen direkt när man ska till jobbet därifrån. Kanske får bli en vana, eller vad säger du sis? Haha! Hur som helst hade vi en riktig myskväll och som vanligt med en hel del fnitter. Vi kollade PH, åt otroligt goda crêpes som syrran hade lagat och så drack vi nymalet kaffe. Provade även på att trycka upp en Onico under läppen, mer än så behöver inte nämnas haha.
Hade även lyxen att få med mig några i matlådan!
 

Bad update

Jag har varit extremt dålig på att uppdatera bloggen, men det har varit så mycket på sista tiden så har känt att jag inte orkat lägga ner så mycket energi på den. Men nu ska jag börja blogga igen. Måste bara nämna att ni som följer mig här på bloggen är så gulliga som troget tar sig in hit trots mitt dåliga engagemang. 

RSS 2.0