Parfymer

Parfymer som jag är nyfiken på. Ska definitivt spana in några av dessa imorgon på flygplatsen.
 

NK lunch 2

NKlunch två dagar i rad, riktig lyxlirare. Mötte upp Kimsan i stan och vi myste lite på NK, gick och kollde lite i butiker. Hade en hel del att prata om så det slutade med att hon följde med hem på lite lattefika, som sen resulterade till att hon blev kvar lite längre än vad som va tänkt, hjälpte mig att packa inför resan och myste lite med familjen.
Fick en superfin julklapp i efterskott också som nu får pryda mitt rum.
 
 
 

NK lunch

Myser med mamma på NK med god sallad och lite gott vin. Haft en riktigt mysig dag med både frisörbesök, mamma och Amanda-tid, lunch och en hel del shopping. Älskar dig mami.
 

Mina julklappar

Två favoriter till min samling av Gynnings fina glas.
Ännu en mugg av "Mateus", samt två superfina fat som tillhör samma samling.
Klockan jag spanat på! DKNY I LOVE YOU.
 
Fick även Oddmolly mjukisbyxor som är såå söta, en underbar Oddmollyhalsduk, en lyxig tvål som doftar magiskt och tillsammans med den fick jag även två ansiktsmasker. Är så sjukt nöjd med alla mina fina presenter, och tack tack tack för allting! Är jag bortskämd? Svar ja. Men det som gör mig mest lycklig är att jag är så bortskämd med all kärlek jag får.
 

Julafton - bildbomb

Förstår inte hur jag kunde glömma att fota det allra bästa. KÖTTBULLARNA. Men det blir nog en hel del rester att trycka i sig imorgon så får kanske passa på då istället haha.

Julafton

Nu är det inte långt kvar av julaftonen, men den har varit så underbar. Har ätit så mycket mat att jag spricker, förstår inte hur mycket jag egentligen kan stoppa i mig, men nu får jag allt betala för mina synder - sprängdfylld mage haha. Nu sitter jag i soffan framför slutet av "Tomten är far till alla barnen". 
 

Julfrukost

Precis avnjutit julfrukosten framför morgon-tvn. Älskade julafton du har varit efterlängtad.
 

Dan före doppar dan

Mamma har kämpat i köket för fullt under eftermiddagen och doften sträcker sig ända ner i trapphuset. Nu ska vi fram med bingolotterna och mysa framför uppesittarkvällen. Pappa ska åka och jobba vid 22 så han hinner iaf vara med lite grann.
Jag har även hunnit med att gör min allra första alldeles egna pistagekola! Är fortfarande chockad över hur bra det faktiskt gick att göra den, trots att jag inte hade någon termometer. 
Resultatet blev riktigt bra och det doftar ljuvligt gott.
Har gjort den helt laktosfri så syrran också kan smaka!

Recept på mina chokladrutor

Elvira frågade mig om receptet på mina chokladrutor på kokosbotten, så här kommer det, var beredd på att drägla.
 
 
 
OBS. Använd en riktig form, jag hade ingen så jag fick improvisera på en plåt med uppbyggda väggar. Garanterar er att det blir bättre om man följer receptet. Jag toppade även mina med riven mörk choklad och kokos. Snodde faktiskt receptet från Arla tro det eller ej.
 
 
 
 

Julstämning

Har det väldigt lungt här på jobbet, så passar på att inspirera mig med lite julstämning inför ikväll då jag och mamma ska förbereda inför imorgon. Dukning och matlagning står alltså på schemat. Har valt ut några fina favoriter som jag tänkt dela med er så ni också kanske får lite julstämning. Eftersom det inte finns någon snö ute så får man ju göra det ännu mysigare inomhus!
 
 
 

Fjärde advent

Farmor och farfar kom över på lite fjärde adventmys. Vi provsmakade mitt julgodis, åt lussebullar och pepparkakor, drack lite glögg och kaffe. Mamma har gjort såå fint här hemma nu, riktigt med julstämning. Tog en fin liten bild på vår fruktkorg i köket, satt med nejlikorna halva kvällen igår och det luktar så himla gott.
Resultatet på mitt julgodis får ni se på julafton istället, var så himla kallt nere på balkongen så hade inget tålamod till att ta några fina bilder haha. Nu sitter vi och kollar semifinalen i handboll och ska sen gå och hämta lite pizza. Har varit sugen på det i flera veckor nu!
 

Chokladrutor på kokosbotten

Kände mig inte så värst pigg idag, så det blir en mysig hemmakväll med mamsen istället för utgång. Mamma har varit inne i stan och julhandlat medans jag testade för första gången att göra lite julgodis. Om godiset smakar lika bra som smeten gjorde så har jag verkligen lyckats kan jag säga.
Ni får se resultatet imorgon då den måste stå i kylen under natten.
 

Fina klockor

Burberry The City BU9100
Fossil Truly Gifted AM4509 (Fossil AM4481) & Marc By Marc Jacobs Baker MBM3242
NY8860 & NY8875
 
 
 

Tips

Måste bara tipsa om denna grymma locktång! Här har jag stått och lockat håret med min gamla slitna plattång helt i onödan, och alldeles för länge. Bestämde mig för att skaffa en riktig locktång för ett par veckor sedan. Faktiskt var det syrran som hade fått höra talas om denna och tipsade mig. Björn Axén Tools Slide Curler från OBH-nordica är den bästa locktången jag testat och man kan verkligen forma lockarna precis som man vill ha dem.
Finns en massa klipp på youtube som tipsar om olika frisyrer och tekniker!
Bra julklappstips...
 

Till tomten

Här kommer önskelistan mamma tjatat på
 
 
 
En fin klocka och ett par fina mjukisar. Blir alltid glad av lite Oddmolly och denna har jag faktiskt suktat på ett tag. Men blir lika glad för vad jag än får, beror ju på hur snäll jag varit under året mohaha.
 
 
 
 
 
 
 
 

Macarons

Har aldrig i hela mitt liv smakat på en macaron. Finns såå många smaker jag skulle vilja testa! Spana in dom här, hur goda ser dom inte ut att vara?
Choklad och Kokos
Kola
Hallon
Nutella/Hasselnöt
Mango
Pepparkaka
Självklart vill man ju smaka på klassikerna också, Vanlij och Choklad...
 
 

Högst upp på önskelistan

I år ska jag äntligen få fira jul jag med, inget mer jobbande över jul & nyår och ledigheten är faktiskt det som jag mest ser fram emot. Att få vakna upp utvilad efter en skön sovmorgon, äta en mysig julfrukost med mamsen och papsen, hjälpa till med alla förberedelser inför kvällen, kolla på Kalle Anka i lugn och ro, lyssna på julmusik, umgås med mina nära och kära, frossa i god mat och dricka massvis med kaffe och glögg. Jag har inte fått fira julafton på 4 år så nu ser jag fram emot den 24:e såååå mycket.
Så det som stått högst upp på min önskelista har ju redan slagit in.
 
 

Brorsdotter

Den 3 December blev jag faster för första gången!! Hon är så himla söt, lilla Elle. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan jag får hålla henne, hon är ju på andra sidan jordklotet, Miami.
Elle i kläderna som jag och mamma köpte åt henne till babyshowern <3
 

Close enough

 

Lagfest

Hade en helt underbar kväll igår. Lagfest á la "Universums bästa gäng". Förfest med middag och sedan utgång. Vi drack och åt gott, tävlade i norsk fylla, limbo och doppa pennan. Hade en liten egen fotoshoot. Dansade, sjöng och körde dricklekar, en hel del skratt med andra ord. Allting var så himla lyckat. Älskar mitt fina lag till tusen!
 
Nu ska jag gå och handla lite inför mysmiddag med mamsen. Hare!
 

Nyår 14/15

Alltså... Jag har precis bokat en resa till Österrike över nyår.
St.Anton here I come!
 

RSS 2.0