Gemelli

Hade en så himla mysig och lyckad lördagskväll igår med min babe, nästan så jag blir gråtfärdig när jag tänker på hur bra och lyxigt vi har det. Först besökte vi en italiensk restaurang som vi länge velat testa. Gemelli heter den och ligger i Broadbeach. Den var helt magisk, maten var fantastisk och servicen on point. Vi beställde in en pizza med ruccola, prosciutto, mozzarella och tomat, och en pastarätt med kyckling, avokado och basilika, tillsammans med en flaska vin att dela på. Till efterrätt bjöd vår söta servitör oss på espresso martinis, och det var såå goda. Vi hade testat den drinken på ett annat ställe förut, och där tyckte vi inte alls att den smakade gott, men nu har vi verkligen blivit motbevisade. Efter det gick vi till East och mötte upp vår vän Andreas, hamnade sen på den andra klubben Love där vi dansade tills benen svek en. Drog vidare till Surfers och hamnade på Underground.
 

Vapiano

Igårkväll myste vi på Vapiano!
 

Vårat rum

Nu har äntligen allting till sängen anlänt, och nu sover vi som prinsessor. We are in love with our room.
 

Meatballs

Jag drog ihop några hemlagade köttbullar med basilika, persilja och fetaost till kvällens middag. Sen tog jag en sväng in till Surfer medans Mini stannade hemma för att plugga inför sin mid-exam imorgon. Nu ska jag sova sött, var nämligen uppe hela förra natten och gjorde klart en marknadsuppgift som jag strugglat lite med under veckan.

Unigames 2016

Nu är det äntligen kirrat, Uni games 2016, vi kommer för att krossa!
 
 
Unigames är Australiens största sport event, där universitet från hela landet är med och tävlar i olika sporter. Det kommer med andra ord bli en vecka i Perth med massa handboll, fest och annat skoj. Vi bokade precis våra biljetter, och vi är så taggade. Det kommer bli så himla roligt att få åka iväg under lovet och slippa tänka på skola för ett litet tag. Framför allt när vi missade Northern Unigames som var för några veckor sedan på the Sunshine Coast. Eftersom handboll inte är en sån stor sport här borta, så var det inte tillräckligt många lag som hade anmält sig. Men nu ska vi äntligen få visa våra skandinaviska moves!
 
Handball + partying = the best of both worlds.

Summerfeelings

Ett stycke babe på beachen! Nu börjar sommaren äntligen smyga sig på.
 
 
Efter visningen gick jag och älsklingen till Starbucks och köpte lite kaffe, som vi myste med på stranden. Sen gick vi och köpte Riojavin (som vi har letat efter sedan vi kom hit, och äntligen funnit) till hemmakvällen. Imorgon ska vi till skolan och plugga lite.

Fredagshaveli

Idag har vi varit och hämtat ut våra nya sängkläder! Tyvärr, verkar det vara en omöjlighet att hitta vita påslakan till vår storlek på täcke, därför fick butiken beställa in ett par sådana till oss. Vilket betyder att vi måste vänta en vecka till innan sängen blir fulländad. Efter det hamnade vi hos vår favorit. Ett perfekt avslut på en ledig Fredag.
Imorgon ska det vara riktigt bra väder, så vi kommer fördmodligen hamna vid poolen i några timmar. Eftermiddagen ska faktist spenderas på en lägenhetsvisning!

Me, Nike & Eminem

School-time!
 
 

Handball

Efter det tråkiga beskedet att vår skjuts inte längre kommer kunna skjutsa oss till handbollsträningarna, så efterlyste jag och mini handbollsintresserade i 'Svenskar i Australien'-gruppen på Facebook, och fick napp! Så nu kommer vi kunna vara med igen framöver, och vi är såå glada! Tyvärr, överskattade jag mig själv och drog på mig handbollsskorna alldeles för tidigt. Redan efter uppvärmningen kände jag mig sämre igen & fick huvudverk och ont i halsen. Slutade med att jag fick sätta mig på bänken, men passade på att ta lite foton!
 

Lite av det vi hittat

Vi har shoppat upp oss på nya sängkläder och överkast, och vi kan knappt vänta på att få bädda om! Tyvärr fanns inte våra storlekar till sängen på lager, men butiken beställde hem våra grejer och kommer ringa upp oss när de finns att hämta ut. Det kommer bli så fint. Men här är några av våra nya älsklingar till garderoben:
Har varit ute efter nya sov t-shirtar då jag har slitit bra på mammas här borta, och dessa var 2 för 150:-
 

Världens bästa Fredag

Ren lyx är det att vara ledig på Fredagar! Vi startade dagen med en drömfrukost på Pancakes On The Rocks, sen åkte vi in till Pacific Fair för att spana in den nya Top Shopen som öppnats på Myers. Vi hittade en massa fint, innan vi bestämde för att mysa ner oss i biosalongen tillsammans med Joel Kinnaman, aka Suicide Squad. Mycket sevärd film. Vi unnade oss en taxi hem, och nu ligger vi och lyssnar på P3-dokumentärer. Älskar egentid med min babe, och hade inte kunnat fått en bättre Fredag. Har fortfarande inte riktigt hämtat mig helt efter att jag legat i influensan, så den här helgen får bli en utgångsfri och lugn helg. Cheers!
 

Promise!

Från och med nu ska jag ta mig tid åt bloggen. Jag vet att jag är urusel på att uppdatera er där hemma, men det är så mycket som händer och jag glömmer helt enkelt bort. Just den här veckan har inte varit någon höjdare då jag legat hemma med influensan. Utöver det har skolan dragit igång och det är redan massor att göra, vilket har gjort att jag kommit efter en hel del och har mycket att ta igen. Sen har vi blivit informerade om att killen som brukar skjutsa oss till handbollsträningen har slutat, vilket gör att vi inte kommer kunna spela någon mer handboll. Men i allt negativa så lyser iaf solen med ett leende, och vem blir inte glad av solsken?

RSS 2.0