Odd Molly

Två nyinköpta, i'm in love
 

Som jag har letat

Har försökt fått tag på en Foamroller sen i november, men har varit slut överallt. Så idag gick jag in på Casallbutiken i sturegallerian, och där fann jag den äntligen!
Perfekt storlek också.

Summer starts here

Bokade min biljett redan i fredags! Taggaaaa

Lördagskväll

Fest á la Elvira! Igårkväll var det fest hemma hos Elvira som fyllde 19 förra veckan. Hon hade bakat supergoda pajer och hennes pappa hade gjort en helt magisk kladdkaka som serverades med frukt. Supertrevlig kväll älskling!
 
Tråkigt bara att det krockade med Mange drar Thai på riktigt-hejdåfest! Kommer sakna honom! Hahaha kanske var tur att jag inte var där, hade dött. Vi samlade nämligen ihop ett thailandkitt till honom, med bland annat kondomer, simfötter och solhatt haha!
Mange <3
 
 

Musikdunk

Åååååå idag tog min Hanna det efterlängtade körkortet!! Så idag efter matchen mot Skuru kom hon och hämtade upp mig i audin och vi dunkade musik i högsta volym på vägen till Ica i Liljeholmen för att handla upp oss inför vår mysiga tacokväll. Så stolt över mitt hjärta!
 
 

Strong girls

Jag och Christine var uppe med tuppen för att gå till gymmet och vara med på corepasset som börjar klockan sju på morgonen. Sen gick vi hem till mig och käkade lite frukost och kollade på powerpuffpinglorna. Vi är så sjukt nöjda och stolta haha. Lets get fit!
 
 
 
 

Så skönt

Var hos min underbara frisör i veckan och fixade äntligen till håret! Var extremt slitet. Sen finns det en enda nackdel med att vara blondin och det är att håret automatiskt blir mycket mörkare på vintern, vilket gör att det ser ut som att man får en utväxt. Men nu är den borta och är supernöjd. Nu är ljuset ganska annorlunda på bilderna, men slingade bara botten i princip, så topparna lät hon vara som de är.
 
före
efter
 
 

Grattis till mina babes!

Grattis till Elvira som fyllde hela 19 år i måndags, SAMT att hon fick ett A i slutbetyg i Fysik!!! Och ett stort grattis till min Tadi som klarade körkortsteorin, självklart kommer säkert uppkörningen också gå utmärkt!
 
Galet stolt är jag över mina flickor!
 
 

Fiesta

Fiesta med mina underbara kollegor, var så sjukt jävla kul. Tråkigt bara att det var sista festen med Mange, han ska till thailand och thaiboxas i tre månader. Du kommer vara saknad och hoppas vi syns när du kommer hem!

Hahaha jag har en sjukt rolig video på när alla rappar, men kan tyvärr inte ladda upp videos här så ni får nöja er med dom dåliga bilderna haha.
 
Nu ska jag åka och träffa Elviran <3
 
 
 
 

Jag & Christine

 
Så fina!
 

Woho

GUESS WHAT?? Vem har biljetter till Avicii, jooo jaaaaaaaaaag, I love him so so much, vi möts igen babe!
 

Hollister?

Jag och mini letade desperat efter en nyårsklänning till henne, då vi båda fick för oss att gå in en sväng på Hollister(?)Tyvärr hittade mini ingen klänning där heller, men däremot hittade jag ett sött linne!
 
 

Från ett varmt USA

Fick ett jättefint brev av Kim som är i USA, tack tack tack! Jag blev verkligen rörd.
 

Nyårsdagen

Nyårsdagen var väl kanske inte lika bra som nyårsafton, men man får stå sitt kasst, eller hur mamsen haha?
Hanna kom iaf förbi på kvällen och gjorde den bättre, så vi käkade lite pizza och mös. Hon åkte hem nu för ett tag sen, och nu inväntar jag och pappa mamsen så att vi kan kolla några avsnitt Breaking Bad.
 
 
 
 
 
 

Nyår!

Nu har det efterlängtade 2014 anlänt! Kan erkänna att min höst har varit tuff, men jag måste medge att den också har gett mig enorm styrka, jag känner mig mer peppad än någonsin och jag har nu en massa bra saker att se fram emot. Nu kan det baara gå upp för.
 
Tog inte direkt några nyårslöften, förutom att jag ska ta med mig det jag har lärt mig under hösten, utav allt det jobbiga kommer något bra. Jag ska fortsätta vara ärlig både mot mina medmännsikor och mig själv, jag kommer definitivt säga vad jag tycker och tänker framöver. Vara glad och positiv, för det kommer man komma långt på.
 
Mitt nyår var faktiskt väldigt lyckat! Hade föreställt mig ett ganska lugnt nyår, men icke sa nicke... Glad över att ha firat in det nya året med så fina människor!
 
"Man ångrar aldrig det man har gjort, utan man ångrar det man aldrig gjorde"
 
 

RSS 2.0