Juldagen 2015

Efter en otroligt lyckad julafton med god mat, mys, julklappar och familjetid så blev det en riktigt bra juldag också, med pizza & vinmys hos Emelie som avslutades med bravader ute på stan.
 
 

Julafton 2015

 
God Jul. Min alldeles egna superman!

Hejdå KGK

Fick hem ett supékort i förra veckan från föredetta kära KGK. Idag var min absolut sista dag på jobbet och det är med blandade känslor jag lämnar mitt lilla skrivbord. Tiden på KG kan jag sammanfatta som lärorik, jobbig och ibland väldigt skoj. Men nu blickar jag framåt för nya äventyr och utmaningar!
Jag valde föresten ett par högtalare från Philips som man lätt kan koppla mobil eller dator till. Inte världens bästa, men mycket bättre än de vanliga datahögtalarna.  Har planerat att köpa lite schysstare högtalare i Aussie sen så jag slipper släpa på så mycket.
 
 

Middagsdejt med Frida

Igår efter jobbet mötte jag upp Fridis på Sushiköket(ovanligt att jag hamnade just där va...). Men vi satt och myste i flera timmar och hade massor att prata om, som vanligt. Lyckligt lottad som har så fantastiskt fina vänner, jag hoppas ni förstår hur mycket jag uppskattar er allihopa!
 
 

Mostermys

 
 

Fjärde Advent

Igår efter min löprunda unnade jag mig ett superhärligt bad. Det var så himla skönt, jag bara låg där i mörkret med mitt kaneldoftande ljus, kokheta vatten, mysiga musik och öppna fönster.... Och det var just precis efter det fina ögonblicket som allt helt plötsligt vände. Jag kände mig klar i badet och skulle resa mig upp men ville inte slå i huvudet i fönstret så därför lutade jag mig lite åt sidan, vilket ledde till att jag halkade och slog i hela höften i badkarskanten. Mamma hörde att jag slog mig och öppnade badrumsdörren och ut väller det vatten. Badkaret hade läckt och jag hade inte märkt något. Översvämning. Så alla kläder och mina handdukar var dyngsura. Samt att jag på vårat värmegolv hade lagt ut mina nytvättade sminkborstar som precis hade torkat. Kaos rådde och mitt upp i alltihop får jag blodsockerfall och höll nästan på att svimma.
Det var nog sista gången på länge som jag unna mig ett bad.

Aussie gifts

Fick ett sådant superkit av mina kollegor på min avtackningsfika, blev såå glad. Tack!!

Pandistapas

Mötte upp min fina Amanda på Ramblas i Hornstull i Fredags efter jobbet. Vi satt och drack sangria och tog in smårätter i flera timmar. Efter det drog vi till Nonni och Cafét. Tror aldrig jag sett så mycket männniskor där förut och man kom knappt fram till baren, så vi blev inte speciellt långvariga där. Men jag hade en sån suuupermysig kväll. Amanda du är en sån fin vän och dig kommer jag hålla hårt i.
 

Lily & the Snowman

Vill bara gå ut med en liten julhälsning såhär den fjärde Advent.

Då drar vi

Nu är det klappat och klart. Igår kom Mini över och myste lite på Svenska Sushiköket med mig och min bakisfylla. Sen gick vi hem och bokade biljetterna till resan! Den 26e Januari lämnar vi Sverige för nya äventyr. Känns ganska overkligt än så länge men wow vad taggade vi är.
 

Wine Slow - Gyptian

 
Aussielåt.

Phil's Burger

Spenderade min Lördagskväll på Phil's Burger med Bettan och Sofia.
Tyckte det var helt ok, men måste säga att Svenska Hamburgeköket är tusen gånger bättre.
 

EPIC - resväska

I Lördags fick jag för mig att ta tag i mitt resväskköp. Så jag och mami åkte in till Skärholmen en snabbis och jag handlade upp mig på två stora fina resväskor inför flytten, dessa lär nog svälja en hel del.
 

I used to love you

Gwen är tillbaka!
 

Tidiga julklappar

I Lördags var jag och besökte Emelie som jobbar på Adidasoutleten vid Hammarby sjöstad. Fick med mig en massa fint hem, bland annat löparskor, sportshorts, träningströjor och en jättefin one of a kind munktröja ifrån testkollektionen! Mamma och jag kom överens om att jag skulle inhandla mina julklappar själv i år så att jag verkligen fick det jag behövde. Så tack mamma och pappa för en ny träningshylla!
 

Sannadals julfest

I lördags efter seriens sista vinstmatch innan juluppehållet hade vi Sannadals årliga julfest. Vi åt julmat, kollade handbolls VM och hade beerpongturnering. Riktigt jäkla lyckat måste jag säga. Sedan drog jag och Frida vidare till Ett ställe för att möta upp Patrik och resten av gänget, men jag kom inte in då vakten tyckte jag var för ung. Så jag tvingade in Frida till de andra och sedan tänkte jag åka hem. Men så visade det sig att Bettan och Sofia var på Cafét så jag drog dit och mötte upp dom istället. Hade en skitrolig kväll, och inte en så lika rolig 2a advent. Myste med Plura i soffan tillsammans med Sverige-Polen i VM och åt lussebullar.
 
 
 
 
 

RSS 2.0