T.g.i.t

I tisdags mötte jag upp Emelie inne i stan, jag lämnade in mina jeans för att få dem uppsydda, vi gick lite i affärer, sen gick vi och tog en fika på café Bellman och efter det hamnade vi på T.g.i.f där vi åt en supergod laxrätt. Middagen avslutades med en Oreomadness mums. Vi har alltid en massa att prata om så jag var inte hemma förens efter klockan 22. Men det var en supermysig dejt.
 
Igår jobbade jag ett dubbelpass, från 11-21.10, så har inte direkt något spännande att berätta.. Men idag har jag varit ledig och nu tänker jag gå till gymmet och springa bort mitt dåliga humör.
 
 
 

New in

Älskar mina nya jeans som jag köpt idag!
Är så sjukt trött på alla stuprörsjeans, så nu bestämde jag mig för att köpa en lite rakare modell. Nästa köp blir nog några fina boyfriendjeans. Dessa kommer jag ha enorm användning av.
 
foto: http://www.levi.com

Semeldags

Idag fikade vi mammas semlor till kaffet. De är de enda semlorna jag äter, dels för att dom är de godaste men också för att hon gör dom extra små för min skull, jag älskar det!
 

Vårkänslan

Ett nyinköpt vårlinne gör en på lite bättre humör.
Foto: oddmolly.com
 
 

mammas söndagsmiddag

Jag och mamsen gick till gymmet efter att jag kommit hem från jobbet. Sedan lyxade vi till det. Mamsen stod för maten och jag för salladen. Blev såå lyckat! Riktig myskväll. Love you.
Lax med färskpasta och god citronsås med dill. muuuums
 

Robbin Thicke

 

Kärleksdagen

Idag är det ju alla hjärtansdag som jag tror de flesta vet vid det här laget. och trots att jag tillhör de såkallade singlarna så deppar jag inte för det, för jag får så mycket kärlek ändå av alla nära och kära och det är jag enormt tacksam för. Jag älskar er alla också, massor! Puss till alla mina fina.
 
 
Och en extra puss går till Jan som fyller år! Emma, du är lyckligt lottad och så är även han. Ni är underbart fina tillsammans. Ge honom en bra födelsedag det här året haha!
 

Daniél flyr landet

Nu när du läser det här Daniél är du antagligen påväg mot flygplatsen, om du inte redan är där förstås! Du kommer ha det så jävla grymt, och jag är så sjukt glad att du kommer iväg och upplever din dröm! Som också är min... Australien!
 
Jag kommer sakna dig, men jag vet att vi syns snart. Skönt att fått ha hört din röst i några timmar nu iaf. Vi har många roliga minnen tillsammans och fler kommer det att bli. Du och jag kommer vara vänner för livet. Som vi nu lovat varandra. Ha det bara helt underbart kul, och glöm inte....... du vet vad haha!
 
Men nu, kanske till det viktigaste, du får absolut inte glömma bort min student och du har ju nu i uppdrag att spela in en video till den. Jag är mycket spänd på vad du kommer ha hittat på till den, men jag är säker på att du kommer ha klurat ut något superbra haha. PUSS DANIÉL.
 

Nu får du klara dig utan mig på stranden haha
 

Yoga

Igår gjorde jag någonting jag aldrig trodde jag skulle göra, jag gick på ett yogapass! Det var inte alls som jag hade föreställt mig. Har faktiskt varit ganska negativ till yoga med tanke på alla rykten, men oj så fel jag hade! Det var sjuukt svårt och jag kan lätt säga att det var mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara, har grov träningsverk. Det var också förvånansvärt kul, trodde aldrig jag skulle tycka om det så mycket. Kommer absolut att testa det fler gånger.
Anledningen till att jag från början valde att masa mig dit var för att jag har blivit tillsagd att prova yoga för mina stela höfter, känner redan mig smidigare efter bara ett pass haha!
 
 
 
 

God middag nummer två

Mysmiddag med mamsen nu när vi är ensamma!
Nu lite kaffe och choklad framför tvn
 

Mormors kycklinggryta

Igår bjöd mormor på kycklinggryta med bacon och klyftpotatis, med god sallad och inlagd gurka. Det var bland det godaste jag ätit  på länge, jag åt så mycket att jag nästan rullade hem efteråt!
 

Nya favvo

 
 
Shoppade loss inne på Intersport för några veckor sedan och hittade bland annat dessa underbara springtights från Rönnisch. Fick dom för halva priset, så värt pengarna! Är väldigt nöjd med mina andra köp också, ibland behövs lite ny inspiration!
 

Skulle inte sitta fel

Gud vad jag saknar att bara få ligga på en solstol, eller faktiskt inte vilken som helst, utan just precis denna. I Spanien, I Torre, hos Josef, med en drink och fina människor. Att få lapa sol och bada i vågorna. Inte behöva tänka på nånting annat, bara njuta va livet. Det är vad jag skulle vilja just nu, och alltid.
 
 

Dålig uppdatering

Vet att jag inte varit så aktiv i bloggen på ett tag, mycket för att jag inte haft tid. Men ska ge en snabb uppdatering tänkte jag.
I lördags kom Lars & Lena med flickorna hit på en mysig middag, hann träffa dom iaf ett tag efter att jag kommit hem från jobbet.. Vi kollade mello och myste.
Söndagen var också lugn, jag jobbade på dagen och sedan mötte jag upp kussen i Gullmars som följde med hem på middag och hängde lite. Supermysigt.
Måndag, gick jag till gymmet innan skolan och efter det åkte jag och jobba några timmar innan jag slog mig ner i sängen och kollade PH. Kände redan då att jag inte kände mig helt pigg och att jag började få ont i halsen. Så på tisdagen när jag vaknade fick jag kriga mig upp, tänkte att det var viktigt att vara med på svenskan eftersom vi håller på att starta ett nytt projekt där... Men efter två lektioner pallade jag inte mer, hade lite småfeber så jag åkte hem och däckade i soffan. Igår var inte heller någon direkt händelserik dag, låg hemma och återhämtade mig, lite halvtråkigt måste jag säga, hade gärna hängt med ut med Elvira eftersom att jag även är ledig idag.. Men hälsan kan man inte alltid påverka så det är bara att fortsätta ta det lugnt. Nu snart ska jag och mamsen köra ut pappa till Arlanda som ska till vårt underbara Spanien i en vecka. Så kvällen kommer spenderas hos mormor och morfar. Saknar dom, så ser framemot att få träffa dom.
 
 

RSS 2.0