Last Saturday

Nu efter 4, nästan 5 helt underbara veckors semester är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten igen. Imorgon börjar andra terminen här i vårt paradis. Så därför slog vi på stort vår sista helg. Lördagen började med 28 graders värme med strålande sol, så den spenderades i solstolarna nere vid poolen. Efter det gick vi upp och duschade, blandade cocktails och lagade lite mat innan vi tog en taxi in till Broadbeach för några pre-drinks på Onyx. En riktigt skön bar med bra ös. Där sprang vi på ett rugbylag som vi hängde tillsammans med resten av kvällen. Besökte en (för oss ny) kubb som heter LOVE som var lika grym som ryktena gått. En stor klubb med många barer som spelar en bra blandning med dansmusik, precis som vi vill ha det. Svårslagen kväll med andra ord. Idag har vi mest slappat, ätit Guzman y Gomez och kollat på film!
 

Dreamworld

Nu under ledigheten bestämde vi oss för att göra ett besök på Dreamworld. Vi hade en supermysig dag med bra väder, ett par roliga åk och häng med kängurus. 
 

Midsommar

Här blev det inget midsommarfirande med sill, potatis eller västerbottenpaj. Tim ringde nämligen och sa att han ville att vi skulle vara klara klockan 18, och att han skulle ta oss till en överraskning. Så vi gjorde som han sa, och hamnade på en jättemysig marknad inne i Helensvale. Det var live musik, såå mycket olika stånd med mat och godsaker. Så äntligen äntligen fick jag sätta tänderna i Paella. Som vi har letat efter Tapas och Pallea här borta. Efter att vi strosat runt där ett tag, fick vi en spontan idé att dra med oss Tim att kolla på The Conjuring 2. Så kvällen avslutades i Pacific Fair med bio och godis. Ganska så bra midsommar i mina ögon.
 

RSS 2.0