Pappa 58

Idag har vi firat pappa som fyller 58 år med en väldans massa tårta!
Kan ju bara nämna att jag och syrran åt halva tårtan tillsammans. Men mammas tårta är så oemotståndligt god så man får passa på när den väl finns, eller vad säger du sis?
 
 

Fredags AW

 
I eftermiddag blir det afterwork på Grill. Har aldrig varit där så ser fram emot att få testa! Efter det blir det nog ett besök på dansgolvet någonstans.
 

 

Myslunch

Sitter och spanar in förra veckans fredagslunch, mums var det. Nu kurrar magen!
 

Moster

För jag ska bli moster!
Längtar sååå

River island fynd

Mitt River island fynd som jag invigde redan samma lördagskväll. Som för övrigt innehöll galet mycket dans och skratt.
 

En dag på stan

Mamma var och besökte frissan i lördags så jag åkte in till stan och mötte upp henne, vi hade en hel mysdag tillsammans med en lunch på NK, lite shopping, snack och skratt och deg i soffan. Mamma slängde ihop en jättegod spagetti med köttfärsås till middag som jag drog i mig innan jag åkte iväg till Kimshus skiva.
 

Brunch

Var så supertaggad för utgång i fredags, men så när jag kom hem från jobbet slocknade jag i soffan med huvudvärk. Mådde mycket bättre på lördagen så då gick jag till gymmet för första gången på två veckor. Så himla skönt att äntligen få vara tillbaka! På kvällen drog jag ut och träffade mini och vi tog några drinkar och begav oss till en hemmafest. Tänkte avsluta kvällen på amba med lite dans men istället blev det ett besök på donken haha. I söndags mötte jag upp Kimshu och vi gick och brunchade på Sirap. Var länge sen vi sågs så vi hade en del att catcha med varandra. Vi åt supergoda bluberrypancakes!
 
 

Plurisen

Nu är det snart dags att åka hem och mysa med Plura. Har nämligen fått ont i halsen igen så ingen handbollsträning för min del buhu.
Han är alltid lika glad att se mig...

Pesach 2015

 
 
 

Plugga i Australien

Har precis påbörjat min application för Griffith University i Australien - Gold coast. Äntligen äntligen har jag kommit på vad jag vill göra. Har haft sån extrem framtidsångest att jag gått och grubblat och mått så dåligt att det nästan är sjukt. MEN, helt plötsligt så bara kom jag på det. Att jag ville till Australien var ingen direkt nyhet eftersom jag tjatat och drömt om det så länge, men att jag nu vet hur det ska ske är en sån lättnad. Jag ska studera Bachelor of business/International tourism and hotel och kommer antagligen inrikta mig på Event managment. Är så himla lycklig. Kommer självklart komma med beskrivningar hur jag ska gå till väga.
 

GBG

Var och besökte mina killar från Götet i helgen! Åkte redan fredag morgon och trots allt tågkaos kom jag äntligen fram. Daniél mötte upp mig på centralen och vi gick och lunchade, besökte Chickan i hennes butik och gick runt och strosade i solen. Sen köpte vi B&J's och åkte hem, men glassen fick vänta för Chickan hade bakat en helt underbar morotskaka som stod och väntade på oss, det var seriöst den godaste jag ätit någonsin! Senare mot kvällen ordnade Angelique en jättegod ceasarsallad åt hela familjen och vi kollade lite på let's dance och spelade Chicago. På lördagen var jag och Daniél bara hemma och slappade, spelade Fifa, kort och kollade film. Sen på kvällen drog vi en riktigt lyckad utgång och träffade en massa roliga människor, älskar verkligen Göteborg. På söndagen slappade vi lite till innan jag åkte hem med tåget.
Var inte så bra på att fota trots att jag hade släpat med mig kameran, men några få blev det iaf
 
 

RSS 2.0