P&T

Idag skaffade jag gymkort på Puls & Träning! Gymmet ligger bara några hundra meter bort, så det är ju helt perfekt. Kortet ska jag egentligen bara ha som en extra grej utöver handbollen. Där jag kan träna mitt extrapass nu när det börjar bli lite för kallt utomhus, och om jag missar någon träning eller bara känner för att följa med mamma någon morgon. Verkar superbra, fina lokaler och trevlig personal. De har även gruppträningar som jag tror kan intressera mig.
 

Styrkerummet

konditionsrummet

Och så en liten stretch hörna.
 
Bilderna är tagna från: http://pulsochtraning.se/vara-gym/gym-hagersten-telefonplan/
 

Höstlov

Blev sjuk förra veckan... igen... Så har bara tagit det lugnt. Inte gjort nånting. Alls. Förutom i fredags. Då var jag ute på ett ställe som heter Hotellet, med syrran & Jan, Malin som är syrrans kompis, brorsorna och Daniél min gbgkompis! Superkul kväll. Vi förade lite hemma hos syrran innan vi åkte, lyssnade på lite nostalgimusik och snackade en massa. Trevlig kväll. Men endå ganska lugn. Jobbade hela helgen.
 
Idag kom bror hem på besök så vi la oss i soffan och kollade pacific rim. En film som handlar om ailens. Mycket action. Faktiskt lite små kul. Imorgon kanske jag ska in till stan en snabbis, men bara om jag orkar.
 
 
 

Min helg

Fredagen var superlugn och skön, tränade och sen åkte jag hem och myste lite innan jag däckade i sängen. På lördagen kom Mini över på lite god middag som mamma hade lagat, sen drog vi ut och tog några drinkar och träffade lite människor. Superkul kväll. På söndagen var jag lite seg, gick ut och sprang en runda innan jag åkte över till syrran & Janne och käkade pizza och kollade på amazing race. Skulle nämligen vara hundvakt åt Rita, för jag började inte förens 12 idag. 
 
Den här drinken är min nya favorit. Rosa Pantern, som mini introducerade mig.
 
 

Abercrombie and fitch

Sitter och kollar lite på Abercrombie and Fitch hemsida efter lite plagg som jag hoppas jag ska finna när jag och syrran är i London.
Här är en klänning jag önskar jag kunde få köpa. Sååå himla fin. Dagdrömmer om en midsommardag, bruna ben, blont lockigt hår och den här fina lilla, muums.
 
 
 

Marbella 2013

 

varje morgon

Detta är jag. Varje morgon.
 
 

Sexy Angel

Just det i lördags sprang jag in på Twilfit och hittade denna underbara bh. Tyvärr hade de inte min storlek så var tvungen att springa ner till konkurenten Triumph, som bhn faktiskt kommer ifrån. Blev så ledsen, för hon som jobbbar i Twilfit butiken i Farsta är så himla gullig! Men jag ska nog tillbaka nästa gång jag jobbar för att inskaffa trosan till, och kanske till och med ännu en bh!
 
Så underbart fin, och skön! Sexy angel heter den, namnet passar verkligen in på pricken!
 
 
 

Rockyroadruta

Jag och Christine äter väldigt ofta på ett ställe som heter Urban Coffe, de har verkligen supergod mat där! Men så i fredags när vi satt oss ner kommer chefen in med denna underbara efterrätt, han är så gullig. Han sa att det var för att vi är där så ofta!
 

Rus

Som de flesta redan vet så har jag extremt blandad musiksmak.
Men jag älskar faktiskt Lill.
Rus - Lill Lindfors

 
 
 
 

Höstdag

Har precis varit ute och sprungit, och nu sitter jag med hårinpackning i håret och tanken är att jag ska plugga. Jag älskar verkligen höstarna när de är såhär fina, man blir gråtfärdig när man ser solens strålar mot trädens alla fina färger. Men det är klart, oktober är ju en bra månad hehe
 
 

Älsklingsplura

Det här är sånt jag roar mig med mellan alla läxor! Min lilla älskling.
 
 

Mistresses

Min måndagshöjpunkt
Så bra, se den!

Lycklig

Jag är så sjukt nöjd med min födelsedag. Det är nu jag verkligen har insett vilka som verkligen betyder något på riktigt. Jag är så stolt och nöjd över att bara ha äkta vänner. Allt var perfekt. Fina ord har sagts. Underbara presenter har jag fått. Omtänksamhet och shots. Och ett litet extra tack till mamma som gjorde oerhört god mat. Tack!
 
 
 
 

18 barre


friday

Precis kommit hem från skolan, många inställda lektioner vilket gjorde att vi fick sluta tidigt. Skönt såhär på en fredag som denna. Nu ska jag bara ladda batterierna lite och ta och plugga en aning. Sen ikväll ska jag på fest hos en kollega, kan ni tänka er? Jag? Haha mig får man verkligen sparka ut. Men det ska bli kul faktiskt, försöka vara hemma i hyffsad tid ändå, det är ju trors allt min 18-årsdag imorrn, så får inte vara allt för trött hihi.
 
Måste tyvärr skippa träningen idag för jag var hos min kiropraktor igår, buhu
 
 

That kiss

 
 

Miguel - Adorn

 

RSS 2.0